perjantaina 18 toukokuuta 2018

Maailman paras raparperikakku!

Raparperiaika! Kevään herkkä luonto ja ihana raparperikakku Voi että kuinka ihanaa! Raparperi on ikuinen kestosuosikkini! Siitä saa niin valtavan paljon ihania herkkuja. Nyt tein mehukkaan raparperik... Lue lisää

perjantaina 11 toukokuuta 2018

Parhaat brunssi- tai aamiaisherkut on ihanat täytetyt letut

Lätyt, letut, räiskäleet ja pannukakut on siitä ihania, että niitä voi varioida ja täyttää ihan loputtomasti. Tein äitienpäivän aamua tai brunssia ajatellen lättyjä, joissa maistuu sitruuna ja unikon... Lue lisää

perjantaina 4 toukokuuta 2018

Broilerinrintafileet hillotun inkiväärin, hunajan ja limetin kanssa

Halusin taas uuden reseptin broilerinrintafileille tai luuttomille reisipaloille, koska syömme sitä niin mielellämme ja broileri- tai kanapoikaruuat valmistuvat niin nopeasti. Tavallisesta arkiruuasta... Lue lisää

perjantaina 27 huhtikuuta 2018

Maailman parhaat suklaiset jättimarengit kevään juhliin

Vappupöydän tai äitienpäivän makea herkku on pilven kevyet jättimarengit, joiden pinta on samalla pehmeä ja rapea ja sisällä on löysää suklaata. Ja vapun lisäksi nämä sopivat tietysti ihanasti kaikkii... Lue lisää

perjantaina 20 huhtikuuta 2018

Filotriangelit nyhtökauralla täytettynä - ihanaa naposteltavaa vaikka vappuna

Älytöntä miten aika rientää! Sain kutsun Pauligin kokkikouluun, joka oli tammikuun lopussa ja tein siellä ihania ruokia. Tuntuu kuin se olisi ollut pari viikkoa sitten, mutta siitähän on siis kolme ku... Lue lisää

keskiviikkona 11 huhtikuuta 2018

Mifu-wrapit - nopeaa, terveellistä ja hyvää

Mä olen tosi ihastunut Mifu-suikaleisiin. Ne muistuttavat broilerinsuikaleita, mutta ne on valmistettu maidosta ja sisältävät runsaasti proteiinia. Käyttö on samanlaista kuin naudan, porsaan tai broi... Lue lisää

perjantaina 6 huhtikuuta 2018

Maailman paras tomaattipiirakka

Maailman paras tomaattipiiras syntyy vähistä ja edullisista aineksista. Olin viime viikonloppuna Saarenmaalla ja yhtenä iltana alkoi tehdä mieli jotain suolaista. Olimme syöneet päivällä hyvin ja nälk... Lue lisää

keskiviikkona 28 maaliskuuta 2018

Lohikulebjaka eli lohipiirakka venäläiseen tapaan

Kysyin ystävältäni, mitä hänelle tulee mieleen venäläisestä lohipiirakasta eli lohikulebjakasta. Vastaus tuli salamana – voisula! Lohikulebjaka tarjotaan voisulan ja usein lihaliemen kera. Niin ihana... Lue lisää

perjantaina 23 maaliskuuta 2018

Samppanja- eli mimoosakuppikakut pääsiäiseksi tai kevään juhliin

  Saan joskus pieniä pakkomielteitä, kun kysymys on leipomisesta. Tällä kertaa innostuin samppanjakuppikakuista. Ei oikeasti olisi ollut aikaa alkaa leipoa niitä, mutta järjestin ajan ja kas kas valm... Lue lisää

perjantaina 16 maaliskuuta 2018

Lohta Toscanalaiseen tapaan

Tämä lohipannu on mehukas ja maistuva. Siinä maistuu tomaatti basilika ja parmesaani ja lohen pinta on ihanan rapea. Tämä sopii mainiosti vaikka pääsiäisen ruokapöytään. Silloin tekisin alkupalaksi ra... Lue lisää

1 2 3 4 534