Seuraa meitä!

Topi-kalusteiden toimitus

Ohje asiakkaalle


Toimitusaika
Tilausvahvistuksella vahvistamme tuotantoviikon. Toimitus voi kuitenkin tapahtua vahvistetusta viikosta seuraavalla viikolla (esim. kuljetus- ja kasausjärjestelyjen vuoksi).

Kalusteet pakataan
tehtaalla kutistekalvo- ja kuplamuovipakkaukseen. Muovin alle laitetaan kulmasuojapahvi kaapin etukulmiin. Lasiovet, ovipaneelit sekä kylpyhuoneen peiliovet toimitetaan irrallaan erikseen pakattuina.

Kalusteiden kuljetus
Kalusteet toimitetaan oman kuljetusverkostomme kautta (Kuljetus Rahkola Oy) suoraan vastaanottajalle. Jos kuljetusvaurioita tapahtuu, voimme oikaista ne välittömästi (rungot, työtasot). Ovireklamaatiot n. 2-4 vkoa reklamaation vastaanottamisesta.
Kalusteiden kuljetus tapahtuu Topi-Keittiöt Oy:n vastuulla. Mikäli kuljetusvaurioita tapahtuu, vaihdamme rikkoutuneet kalusteet tai kalusteen osan uuteen.
Kalustetoimituksen mukana asiakas saa lähetysluettelon/luettelot (kalusteet ja oheistuotteet eri lähetyslistoilla), asennuspiirustuksen ja asennusohjeet (sis. myös kalusteiden huolto- ja hoito-ohjeet).
Kalusteiden kiinnitysruuvit, täytelevyt ja sovitusrimat eivät sisälly toimitukseen, vaan ne on tilattava erikseen. Asennusohjeen sivulla 1 on luettelo tarvikkeista, mitä asiakas tarvitsee asennuksessa.

Osa oheistuotteista toimitetaan asiakkaalle suoraan valmistajan toimesta
Kodinkoneet (AEG/Electrolux/Festivo/Miele)
Peililiukuovet (Stirpe)
Kivitasot (Ylämaan Graniitti Oy)

Oheistuotteet tilataan samalle tuotantoviikolle kuin kalusteet (ellei ole toisin sovittu).
Kodinkoneiden toimituksiin liittyvistä mahdollisista kuljetusvaurioista on soitettava rahtikirjassa mainittuun vakuutusyhtiön numeroon.

Kalusteiden vastaanotto
Lähettämöpäällikkö ilmoittaa kalustetoimituksesta asiakkaalle viimeistään toimitusta edeltävänä päivänä. Mikäli asiakasta ei tavoiteta, otetaan yhteyttä jälleenmyyjään. Kalusteet kuljetetaan ajoneuvoyhdistelmällä (pit. n. 25 m, kork. 4,2 m). Kuljetusautot ovat liikkeellä ympäri vuorokauden, joten on mahdollista, että kalusteet tulevat myöhään illalla.

Toimitusehto
”Autossa rakennuspaikalla” tarkoittaa sitä, että kuljettajan tehtäviin ei kuulu kalusteiden kanto sisälle taloon tai varastoon, vaan sitä varten täytyy olla vähintään kaksi vastaanottajaa.
Tavaraa vastaanotettaessa on tarkistettava, että pakkaukset ovat ehjät. Jos kalusteita tai niiden osia on jäänyt jälkitoimitukseen, on niistä merkintä lähetysluettelossa tai kalusteen rungossa. Mahdolliset kuljetusvauriot on todettava kuljettajan kanssa ja niistä on tehtävä merkintä lähetysluetteloon, jotta ne tulisivat mahdollisimman nopeasti hoidettua.
Kalusteita on käsiteltävä varovasti ja ne on varastoitava suojattuna kuivassa paikassa. Vastuu kalusteiden mahdollisista vaurioista siirtyy ostajalle tavaran vastaanoton jälkeen. Noudatamme rakennuspuusepäntuotteiden kuluttajakaupan yleisiä sopimusehtoja.

Takuuehdot
Takuuaika kalusteilla on 5 vuotta. Takuu ei koske normaalia kulumista eikä huolimattoman käytön aiheuttamia vikoja.
Oheistuotteista (esim. altaat, hanat, liesikuvut, kodinkoneet) vastaa niiden valmistaja, takuuaika on 1-2 vuotta (toimittajakohtainen).

Lataa Topi-kalusteiden toimitus pdf:nä.