Seuraa meitä!

Topi Habitare-messuilla 2016

 

Topi Habitare Kodissa

Topi oli mukana Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu- ja Design from Finland -yritysten KOTI-yhteisosastolla Suomen suurimmassa huonekalu-, sisustus- ja designtapahtumassa.
Kiitos kaikille KODISSA käyneille!

Habitare logo rgb

Syksyn 2016 Habitare-messuille rakentui ennennäkemätön kokonaisuus. Yli 60 yritystä rakensi ja sisusti 360 neliömetrin osastolle kokonaisen kodin, mikä on osoitus Suomesta löytyvästä monipuolisesta osaamisesta. KOTI oli elämyksellinen ja kodinomainen ympäristö kotiin kuuluvine huoneineen. Osasto sijaitsi huippupaikalla keskellä AHEAD-aluetta pääkäytävän varrella.

Keittiökuvat ja tuotetiedot lehdistölle.

Topi Aamiaiskaappi Habitare Kodissa

Uutuustuote Topi-Aamiaiskaappi: leveydet 80, 90 ja 100. Valittavana kaikki ovisävyt, runkovärit vakiot. Laatikosto valkoisena tai harmaana. Uudet A-design tandembox -laatikostot sisältävät uudet monipuoliset sisäosat. Kokonaisuuden suunnittelu Piia Kalliomäki, kalustepiirrokset Sari Himanka.

Katso tarkempi esittely Habitare-keittiöryhmästä.

Keittiöpäivä

Torstaina 8.9.2016 vietettiin KODISSA Keittiöpäivää. Tarjolla oli mielenkiintoisia keskusteluja ja sai tutustua Topin keittiöön. Menossa mukana olivat myös Festivo, Oras ja Stala.

Osastolla haastattelijana toimi Hanna Sumari

klo 13
Vuoden Designteko julkistus
Suomalaisen Työn liitto

klo 15
Aamiaiskaappi
– tehokkaan aamun pelastus, Riitta Ojala-Fors, Topi-Keittiöt Oy

klo 15.30
Oras – mukana sinun arjessasi
Seija Malm, Oras

klo 16.00
Festivon kotimaiset kylmälaitteet
Johanna Heinonen, Festivo

klo 16.30
Altaan valinta keittiön toimivuuden kannalta Jari Peltonen, Stala

Koti sininen

KOTI-kohteeseen Topin keittiökalusteet
Topi on suunnitellut ja toteuttanut persoonallisia ratkaisuja jo vuodesta 1939 saakka. Habitaren KODISSA Topi on kalustanut keittiön, jossa näkyy uusia ideoita ja keittiömuodin tuulia. Keittiötilan on suunnitellut jo pitkään alalla työskennellyt sisustussuunnittelija Piia Kalliomäki.

Piia Kalliomaki

Topi jatkaa pitkiä perinteitä kalusteiden valmistajana kotimaassa ja onkin yksi vanhimmista avainlippumerkin omistavista kalustealan yrityksistä. Kotimainen valmistus on tärkeä valintakriteeri asiakkaille valitessa kodin kalusteita.

Messuilla sai tutustua vuoden 2016 uusimpaan keittiömuotiin!

DFF merkki rgb

Topille Design from Finland -merkki

Topi-Keittiöt Oy:n keittiö-, kylpyhuone- ja kodinhoitohuonekalusteille ja säilytysratkaisuille on myönnetty Design from Finland -merkki. Suomalaisen Työn Liiton Design from Finland -merkki kertoo suomalaisen, ainutlaatuisen muotoilun alkuperästä ja korostaa suomalaisen aineettoman työn merkitystä Suomen menestymisen ja työllisyyden kannalta.

Lue lisää Design from Finland -merkistä!

Topi Aitta keittio 13 66 Habitare Kodissa