Seuraa meitä!

Topi Habitare-messuilla 2017

 

Lato 33M Hab 3585 rgb 1920px

Avotakka täyttää 50 vuotta ja syntymäpäivien kunniaksi Habitareen rakentui 130 m²
kokoinen Avotakka Koti, jossa olimme mukana Avotakan yhtenä kumppanina. Osaston oli suunnitellut Maija Rasila. Kiitos kaikille osastolla vierailleille!

 

Habitare logo2017 pvm2

Suunnittelun lähtökohtana oli luoda kodikas,
viihtyisä, tulevia trendejä ennustava ja elämyksellinen tila Avotakan henkeen. Kotiin
rakentui paljon katsottavaa ja runsaita esillepanoja. Sisustus oli ajaton, heleä ja raikas. Tilaan tuotiin ovelia värisävyjä, yllättäviä materiaalivalintoja ja kontrasteja.

Topi oli mukana Avotakka Kodissa keittiö- ja kylpyhuonekalusteilla. Mukana myös Miele-kodinkoneet, Stala ja Ylämaan Graniitti.

Topi toteutti Avotakka Kodin keittiön ja oli mukana myös kylpyhuoneessa. Keittiö oli sekoitus nykyhetkeä ja klassista ajattomuutta, skandihenkeä ja italialaistunnelmaa; modernin yksinkertainen. Lato-ovimalli yhdistyi eleganttiin kivitasoon ja Mielen uusinta tekniikkaa ja huippudesignia yhdisteleviin kodinkoneisiin. Ensiesittelyn sai Mielen uusi saarekeliesi, johon on integroitu liesituuletin – tyylipuhdas yhdistelmä, joka tuo keittiön yhä saumattomammaksi osaksi kodin muuta kalustusta.

Avotakka mv

 

maija rasila

Topin Habitare-arvonta

Topin Habitare-arvonnassa 359 euron arvoisen Miele-säiliöpölynimurin onnellinen voittaja on Marja-Liisa Lehikoinen, Helsinki. Paljon onnea!

Miele 20000113747 nettti2

 Lato 33M Hab 3588 rgb 1920px