Ajankohtaista Topilla - Topi-Keittiöt
Avainsanat:

ajankohtaista

Täältä löydä tietoa Topi-Keittiöiden tapahtumista ja kampanjoista sekä kilpailuista.
Tule tapaamaan meitä kasvotusten messuille ja eri tapahtumiin.
Tervetuloa tutustumaan Topi-Keittiöiden tuotteisiin ja topilaisiin!

Tutustu avoimiin työpaikkoihin Topilla

Haemme omalla toiminimellä toimivia yrittäjiä Topi-kauppiaiksi Vaasaan, Kuopioon ja pääkaupunkiseudulle. Omaat sisustuksellista näkemystä ja olet asiakaspalveluhenkinen. Lisäksi odotamme sitoutumista Topi-Keittiöiden ketjutoimintaan ja halua kehittyä.

BLACK FRIDAY - POISTOPERJANTAI

Perjantaina 29.11. vietämme Black Fridayta viidessä Topi-myymälässä. Myymme mallikalusteita sekä kodinkoneita edullisesti.

Lue lisää

Avajaiset Rovaniemen Topilla 22.-24.11.


Tervetuloa Rovaniemen Topille uuden myymälän avajaisiin 22.-24.11. Liikekeskus Suosiossa pe 10-18, la 10-14 ja su 11-15. Tule tutustumaan uuteen myymäläämme ja upeisiin uutuuksiimme sekä nauttimaan kahvitarjoilusta ja hyvistä eduista.

Topin uutuusmallit nyt myymälöissämme!


Habitaressa suuren suosion saaneet juhlavuoden uutuusmallit ovat tulleet Topi-myymälöihin, tule tutustumaan ja ihastumaan!

Topi 80v juhlavuoden keittiöarvonta

Topi-Keittiöiden 80v-juhlavuoden keittiökilpailu on päättynyt, kiitos kaikille osallistuneille! Arvoimme yhden Topi-keittiön Topin päivänä 2.11.2019. Voittaja on Kati Eklund, Vantaalta. Onnea voittajalle!

Topi on mukana Habitare 2019 -messuilla.

Tutustu Suomen suurimpaan huonekalu-, desig- ja sisutustapahtumaan Habitareen. Topi-Keittiöt on mukana Habitaressa vuonna 2019.

Topi-Keittiöt Asuntomessuilla

Asuntomessut esittelee vuosittain suomalaista rakentamista ja sisustamista. Topi-Keittiöt on ollut tiiviisti mukana Asuntomessuilla. Katso upeat kuvat Topi-Keittiöiden kalustamista Asuntomessukohteista.

tutustu Topin säilytysratkaisuihin – kesytä kodin kaaos

Hyvin suunnitellut tilat ja toimivat sekä kauniit ja käyttäjänsä näköiset kaapistot ja komerot lisäävät viihtyvyyttä. Valitse kaappeihin ja komeroihin ovet ja vetimet laajasta mallistostamme sekä arkea helpottavat korit, mekanismit ja muut sisustarvikkeet.

Varaa aika lähimpään Topi-myymälään ja alotetaan unelmiesi toteuttaminen jo tänään, jotta selviät voittajana kodin kaaoksesta.