Ajankohtaista Topilla - Topi-Keittiöt

ajankohtaista

Täältä löydä tietoa Topi-Keittiöiden tapahtumista ja kampanjoista sekä kilpailuista.
Tule tapaamaan meitä kasvotusten messuille ja eri tapahtumiin.
Tervetuloa tutustumaan Topi-Keittiöiden tuotteisiin ja topilaisiin!

Topi on mukana Habitare 2019 -messuilla.

Tutustu Suomen suurimpaan huonekalu-, desig- ja sisutustapahtumaan Habitareen. Topi-Keittiöt on mukana Habitaressa vuonna 2019.

Lue lisää

Topi-Keittiöt Asuntomessuilla

Asuntomessut esittelee vuosittain suomalaista rakentamista ja sisustamista. Topi-Keittiöt on ollut tiiviisti mukana Asuntomessuilla. Katso upeat kuvat Topi-Keittiöiden kalustamista Asuntomessukohteista.

Tule kauppiaaksi Vaasan Topi-myymälään

Toimit omalla toiminimelläsi yrittäjänä ja vastaat myymälän toiminnasta. Omaat sisustuksellista näkemystä ja olet asiakaspalveluhenkinen. Lisäksi odotamme sitoutumista Topi-Keittiöiden ketjutoimintaan ja halua kehittyä.

Topi 80v juhlavuoden keittiöarvonta

Topi-Keittiöiden 80v-juhlavuoden kunniaksi arvomme yhden Topi-keittiön Topin päivänä 2.11.2019. 

Klikkaa siis linkkiä ja täytä arvontalomake, niin voit olla vuoden vuoden lopussa uuden keittiön omistaja. Onnea arvontaan!

Klikkaa tästä Topi 80v-juhlavuoden keittiöarvontaan

tutustu Topin säilytysratkaisuihin – kesytä kodin kaaos

Hyvin suunnitellut tilat ja toimivat sekä kauniit ja käyttäjänsä näköiset kaapistot ja komerot lisäävät viihtyvyyttä. Valitse kaappeihin ja komeroihin ovet ja vetimet laajasta mallistostamme sekä arkea helpottavat korit, mekanismit ja muut sisustarvikkeet.

Varaa aika lähimpään Topi-myymälään ja alotetaan unelmiesi toteuttaminen jo tänään, jotta selviät voittajana kodin kaaoksesta.