Ajankohtaista Topilla - Topi-Keittiöt

ajankohtaista

Täältä löydä tietoa Topi-Keittiöiden tapahtumista ja kampanjoista sekä kilpailuista.
Tule tapaamaan meitä kasvotusten messuille ja eri tapahtumiin.
Tervetuloa tutustumaan Topi-Keittiöiden tuotteisiin ja topilaisiin!

Tee keittiöideat todeksi ja varaa suunnitteluaika Topi-myymälään. Tutustu vuoden 2021 trendeihin ja uutuusmallistoomme. Hyödynnä myös upeat talvietumme.

Vietämme Ideapäiviä 11.-16.1.2021

Topin asiakasedut

Keittiön ja kodinhoitohuoneen ostajalle on tarjolla huikeita etuja. Kurkkaa etukäteisvinkit verkkosivuiltamme ja suuntaa sen jälkeen myymälään kuulemaan lisää.

Topi on mukana Huvila ja Huussi -ohjelmassaMaanantaina 16.11. nähtävässä Huvila ja Huussi -ohjelmassa on mukana Topi-Keittiöt. Ellen Jokikunnas ja Mikko Vesanen esittelevät Tuusulan Asuntomessukohteita, joista Topi on mukana Finnlamellin Linnamajurissa. Topin kalusteet löytyvät myös Omatalo Kulmasta.

tutustu Topin säilytysratkaisuihin – kesytä kodin kaaos

Hyvin suunnitellut tilat ja toimivat sekä kauniit ja käyttäjänsä näköiset kaapistot ja komerot lisäävät viihtyvyyttä. Valitse kaappeihin ja komeroihin ovet ja vetimet laajasta mallistostamme sekä arkea helpottavat korit, mekanismit ja muut sisustarvikkeet.

Varaa aika lähimpään Topi-myymälään ja alotetaan unelmiesi toteuttaminen jo tänään, jotta selviät voittajana kodin kaaoksesta.

Topi-Keittiöt Asuntomessuilla

Asuntomessut esittelee vuosittain suomalaista rakentamista ja sisustamista. Topi-Keittiöt on ollut tiiviisti mukana Asuntomessuilla. Katso upeat kuvat Topi-Keittiöiden kalustamista Asuntomessukohteista.