Mikkelin asuntomessut - Topi-Keittiöt

Mikkelin Asuntomessut 2017

Topi oli mukana messukohteessa 6 Kannustalon Harmaja Saimaa, jonka Topi oli kalustanut kokonaan. Topi-Keittiöt oli aloittanut samana vuonna yhteistyön Mielen kanssa ja keittiössä nähtiinkin Mielen laadukkaat kodinkoneet. Linjakkaassa keittiössä oli mm. koivuviilutettua sormiurallista Usva -uutuusovimallia ja erikoisuutena sivulle liukuvien ovien taakse kätkeytyivät keittiöyksiköt; toinen astiapesuyksikkö, toisessa yksikössä mm. mikroaaltouuni ja pienkoneita.

Harmaja Saimaan keittiö

Keittiön sisustuksessa otetttiin huomioon tilan avoimuus. Keittiöön näkee suoraan ulko-ovelta ja tila avautuu myös olohuoneeseen.
Keittiön ilme haluttiin pitää rauhallisena ja linjakkaana, joten keittiössä käytettiin yhteinäistä komerolinjaa.
Kaksi suurta keittiöyksikköä sisältää astiahuollon ja toisessa yksikössä on mikro sekä muita pienlaitteita.

Saimaja Harmaan muut kodin tilat

Kodinhoitohuone kalustettiin tyylikkään mustilla Kosketusovilla ja mustien kalusteovien pariksi valittiin siniteräs laminaattitasot. Kodinhoitohuoneen sisustus jatkaa talon tummien pintojen linjaa. Vastapariksi tummille sävyile on rinnalla lämpimää koivun sävyä sormiurallisessa Usva-ovimallissa. Löytyypä tästä kodista myös suomalaisille tyypillisiä valkoisia pintoja. Vanhempien makuuhuoneen vaatesäilytys on raikkaan ja ilmavan valkoinen.

Tutustu Topin tekemiin keittiöihin.
Tervetuloa myös myymäläämme, jossa suunnittelijamme ovat sinua varten.
Tule käymään, tehdään yhdessä kotiisi persoonallisia kalusteratkaisuja.

 

Palaa Asuntomessut-sivuille tästä