Seinäjoen asuntomessut - Topi-Keittiöt

Seinäjoen Asuntomessut 2016

Seinäjoen Asuntomessut rakentui vuonna 2016 Kyrkösjärven itärannan ja Törnävän vanhan sairaala-alueen väliselle Pruukinranta-nimiselle alueelle. Messualueella oli 35 pientaloa, joista yksi on paritalo ja yksi rivitalo. Lisäksi alueella oli yksi puurakenteinen kerrostalo.
Tapahtuman teemana oli pohjalaisen tekemisen tahto, joka näkyi muun muassa messualueen
pohjalaiskorttelissa modernien pohjalaistalojen muodossa.

Topi oli mukana Seinäjoella useammassa messutalossa.
Klikkaa alla olevia kohteita ja tutustu messukohteiden kalustuksiin.

~ Kannustalo Pohjanmaa ~

~ Mammuttikoti Villa Roihu ~

~ Design-Talo Trio ~

~ Puukerrostalo Mäihä ~

Kannustalo Pohjanmaa

Topi oli mukana Seinäjoen Asuntomessuilla pohjalaiskorttelissa vuonna 2016 Kannustalon Pohjanmaa-valmistalossa. Talo oli päivitetty versio perinteisestä pohjalaisesta kaksifooninkisesta talosta. Talon ulkovuori oli vahvan punamullan värinen mustilla yksityiskohdilla.

Topin kalusti kodista keittiön lisäksi myös makuuhuoneet, kodinhoitohuoneen, kylpyhuoneen ja saunan pukeutumistilan. Talon sisustuksesta vastasi sisustussuunnittelija Helena Karihtala. Talon värimaailmassa näkyi rohkea musta, jonka vastaparina olivat myös harmaa ja sävytettyä valkoista. Talossa esiteltiinkin ensi kertaa Topin Lato-ovimallille suunniteltu hiirenharmaa väri.

Mammuttikoti Villa Roihu

Mammuttikodin Villa Roihun keittiössä katseenvangitsijana oli upea Savon Star -liesituuletin. Keittiössä oli kiiltävät valkoiset listavetimelliset Hohto -ovet, joita täydensi kelomännyn värinen laminaattitaso. Talon muissa kalusteissa oli puhtaan valkoinen Kosketus-ovimalli mattana sekä kiiltävänä.

Design Talo Trio

Desing Talon kohteessa Trio nähtiin myös Topin kalusteita. Keittiössä ja Wc:ssä oli puhtaaan valkoiset Säde-ovet ja kauniit valkoiset laminaattitasot. Talon muissa tiloissa käytettiin puhtaan valkoista Kosketus ovimallia. Trio oli aktiivisen lapsiperheen koti, jossa nautittiin ruoanlaitosta.

Tutustu Asuntomessuihin
Mikkelissä 2017 ja Porissa 2018.