Habitare - Topi-Keittiöt

Habitare -messut

Habitare -messut on vuosittain järjestettävä Suomen suurin huonekalu- design- ja sisustustapahtuma. Tapahtuma kerää vuosittain tuhansittain sisustamisesta ja muotoilusta kiinnostuneita kävijöitä. Tapahtuma järjestetään syyskuussa Helsingin Messukeskuksessa Pasilassa.

Habitaren tapahtuma-alueet

Habitare on jaettu eri tapahtuma-alueisiin esiteltävien tuotteiden ja teemojen mukaan.

Ahead

Ahead-alue on merkittävä osa Habitaren kokonaisuutta. Täällä esitellään uusinta muotoilua ja voit nähdä erikoisnäyttelyitä ja nuoria tekijöitä. Ahead on jaettu teema-alueisiin Habite-ligt, Habitare Startup ja Eettinen alue.

Folk

Folk-alueelle on kerätty paljon tietoa sisustamisesta. Alueelta saat inspiraatiota kaikkeen kodin sisustamiseen ja löydät sieltä myös lapsille suunnatun Habi Kids -alueen.

Decor

Decor alue on piensisustajan unelmapaikka! Alue on runsas on täynnä toinen toistaan ihanimissa sisustusesineistä. Decorista voit tehdä löytyjä kotiin.

Habitaren Antiikki

Täällä kohtaavat antiikin keräilijät, vanhan taiteen ja vintagen ystävät.  Antiikkialueella tapaat kauppiaita, harrastajia, keräilijöitä ja asiantuntijoita. Antiikkialueen löydät Decor -alueen vierestä. 

Habitare Pro

Habitare Pro on muotoilun, arkkitehtuurin ja tilasuunnittelun ammattilaistapahtuma Habitaren sisällä. Alueella on inspiroivia näyttelyitä ja kansainvälistä ohjelmaa.