Tervetuloa meille 6.10. - Topi-Keittiöt

 

Tervetuloa meille 6.10.

 

Tervetuloa Topi-myymälöihin ympäri Suomen lauantaina 6.10. klo 10-14. Myymälöissämme esillä uusi runsas laminaattimallistomme, uudet ovikuosit ja -värit sekä trendikäs vedinmallistomme. Tule tutustumaan tuotteisiimme, jotka valmistetaan tehtaallamme Kalajoelle. Kaikille kävijöille tarjolla pullakahvit.

Kalajoella aamiaiskaapit on katettu Iittalan tuotteilla. Tule tutustumaan kauniisiin kattauksiin. Kalajoen myymälästä kaikille 6.-20.10. henkilökohtaisen suunnitteluajan varanneille kiitokseksi Iittalan kynttilälyhty suunnittelun yhteydessä.

Vantaan myymälässämme lisäksi sisustussuunnittelija ja -toimittaja Piia Kalliomäki tekee syksyisiä kattauksia. Tule hakemaan vinkit ihaniin syksyn kattauksiin. Kattauksissa mukana Anno Collection. Tampereella klo 12-14 sisustussuunnittelija ja bloggaaja Sally tekee kattauksia Topin Ideakartaston innoittamana. Tule saamaan vinkkejä kodin sisustamisesta ja värien mailmasta.

Lauantaina 6.10. avoinna olevat myymälät: Vantaa, Tampere, Turku, Forssa, Lahti, Lappeenranta, Mikkeli, Rauma, Jyväskylä, Haapajärvi, Kuopio, Kalajoki, Oulu, Rovaniemi ja Raahe.

Tervetuloa meille -viikko avaa ovet yrityksiin ympäri Suomen lokakuun ensimmäisellä viikolla 1.-7.10.2018. Viikon aikana yritykset ja yhteisöt avaavat ovensa suurelle yleisölle ja omille kohderyhmilleen. Nyt toista kertaa järjestetyissä Suomen suurimmissa yhtäaikaisissa avoimissa ovissa on mukana jo lähes 180 tapahtumaa. Tapahtumaviikon takana on Suomalaisen Työn Liitto ja sen tavoitteena on tuoda suomalaista työtä ja osaamista laajasti näkyviin.