Topi Asuntomessuilla 2018 Porissa - Topi-Keittiöt

 

Topi Asuntomessuilla 2018 Porissa

Tässä kahden liikunnallisen aikuisen ja kahden koiran 133 m² omakotitalossa tärkeää on kodin toiminnallisuus, viihtyisyys ja helppo arki.

Avarassa ja ilmavassa keittiössä mm. mattavalkoinen Kosketus-ovi valkoisella listavetimellä ja työtasoina Topin laminaatti R915 siniteräs. Matalan Topi Master -liukuoven taakse kätkeytyy kätevä aamiaisyksikkö.

Keittiössä katseenvangitsijana uudenlainen liesituuletin: todella upea lamppukupu Lapetek Falmec Soffio. Lamppukuvuissa yhteen kokonaisuuteen on integroituna tehokas käryjen poisto ja ilmansuodatus. Saatavana upeita värejä ja uusia muotoja.

Kodinhoitohuoneessa, kummassakin wc:ssä, pukeutumishuoneessa ja viihdehuonessa on mattamaalattu
Kosketus-ovi valkoisena tai mustana
ja tasoina siniteräs tai kiiltävä valkoinen laminaatti R417. Eteisessä tilantuntua ja toimivuutta lisää Topi Classic -peililiukuovilla varustettu kaapisto säilytysjärjestelmineen.

Koko messukodin kalusteet on suunnitellut  Pirjo Ahola Tampereen Topi-myymälästä ja oheistuotteet on toimittanut Franke ja Lapetek.

Kiitos kaikille messuilla käyneille ja kotimaiseen kalustemuotiin asuntomessukohteeseessa 6, Designtalo Noste, tutustuneille. Asuntomessut olivat avoinna joka päivä 6.7.-5.8 klo 10-18.

Lataa Topin lehdistöpaketti kohdekuvineen tästä