Hannan mukana Keittiön kautta
Iloinen ja aurinkoinen sisustustoimittaja ja mm. Suomen kaunein koti -ohjelmasta tuttu Hanna Sumari taikoo monelaiset herkut.

Hanna Sumari on TV:stä tuttu sisustustoimittaja joka kirjoittaa lehtiin ja pitää blogeja. Keittiön Kautta -blogissaan hän tarkastelee maailmaa keittiönpöydän ääreltä, mielessään mikäs muu kuin kodin sydän – keittiö ja sen liepeillä olevat ajankohtaiset asiat.
joulukuu
marraskuu
lokakuu
syyskuu
elokuu
heinäkuu
kesäkuu
toukokuu
huhtikuu
maaliskuu
helmikuu
tammikuu
to 18. kesäkuuta 2020 10.38.00
Alkoholiton, kepeän juhlava juhannusjuoma on raparperitonic

Alkoholiton, kepeän juhlava juhannusjuoma on raparperitonic.
Nostetaan keskikesän malja juomalla tyylikkäitä mocktaileja raparperista. Juoman valmistus on helppoa ja lopputulos on hienostuneen makuinen ja esteettisesti kaunis.
Tein juhlan kunniaksi myös kukkivia jääpaloja. Laitoin jääpalamuottiin syreenin kukkia.


Raparperi-mocktail
200 g raparperia
2 rkl kokonaisia katajanmarjoja
4 dl vettä
4 rkl vaaleaa siirappia
1,5 dl vastapuristettua sitruunan mehua
1 litra tonic-vettä
jäätä
Kuori ja paloittele raparperit ja murskaa katajanmarjat. Laita raparperit ja katajanmarjat kattilaan ja lisää joukkoon siirappi ja vesi. Kiehauta ja anna hautua muutama minuutti. Ota kattila liedeltä ja anna tekeytyä tunnin verran. Siivilöi ja jäähdytä.
Sekoita yhteen raparperiliemi, sitruunanmehu ja tonic-vesi ja kaada laseihin.
Voit sokeroida lasien reunat sitruunamehulla tai munan valkuaisella kostuttamalla. Laita mehu tai valkuainen matalalle lautaselle ja kasta siihen lasin reuna. Kasta lasi sitten sokeriin ja jätä lasi kuivumaan alassuin.

Ihanaa juhannusta ja muita kesäjuhlia!
xoxox
Hanna
Blogia saa mielellään jakaa.
Olisi kiva tavata myös somessa!