Täytettyjä meloneija - kesäaamun paras herkku - Topi-Keittiöt

Hannan mukana Keittiön kautta

Iloinen ja aurinkoinen sisustustoimittaja ja mm. Suomen kaunein koti -ohjelmasta tuttu Hanna Sumari taikoo monelaiset herkut.

Hanna Sumari on TV:stä tuttu sisustustoimittaja joka kirjoittaa lehtiin ja pitää blogeja. Keittiön Kautta -blogissaan hän tarkastelee maailmaa keittiönpöydän ääreltä, mielessään mikäs muu kuin kodin sydän – keittiö ja sen liepeillä olevat ajankohtaiset asiat.

joulukuu
marraskuu
lokakuu
syyskuu
elokuu
heinäkuu
kesäkuu
toukokuu
huhtikuu
maaliskuu
helmikuu
tammikuu

pe 19. heinäkuuta 2019 13.50.00

Täytettyjä meloneija - kesäaamun paras herkku

Nyt alkoi mun loma! Pari viikkoa ilman mitään aikatauluja! Aion nauttia pitkistä aamiaisista ja nimenomaan ulkona puutarhassa, toivottavasti sää sallii sen. Luen kirjoja auringossa ja teen uimareissuja. Keittiössä puuhailen, kun huvittaa ja jos ei huvita, teen niin helppoa ruokaa, että se valmistuu hetkessä ja sen voi ehkä myös tehdä ulkona. Paljon marjoja, salaatteja ja kevyttä raikasta ruokaa. Ja vaikka mikä olisi, niin on kyllä vähän leivottavakin. Se on niin kivaa!

Aamiaisina ja välipaloina on ihanaa syödä täytettyä melonia, jossa hedelmä toimii kulhona.

Nyt halkaisin yhden vihermelonin ja yhden hunajamelonin ja täytin ne maustamattomalla kreikkalaisella jogurtilla ja asettelin pinnalle müsliä, banaaninviipaleita ja marjoja. Päälle valutin pienen määrän juoksevaa Saarenmaan hunajaa. Jos haluaa hunajan voi myös sekoittaa jogurttiin valmiiksi.

 

Melonikulhot

 

2 pienehköä melonia

4 dl kreikkalaista jogurttia

8 rkl müsliä tai granolaa

1 banaani

kauden marjoja maun mukaan

4 tl juoksevaa hunajaa

 

Puolita melonit pitkittäin ja koverra siemenet pois. Täytä melonit jogurtilla, marjoilla ja müslillä. Valuta päälle hiukan hunajaa.

 

Ihanaa kesäviikonloppua kaikille!

xoxoxo

Hanna

Kommentit

Kommentointi