Tuusulan Asuntomessut 2020 - Finnlamelli Linnamajuri - Topi-Keittiöt

Tässä blogissa Topi ja vieralijat kertovat ajankohtaisista asioista. Pääset kurkistamaan kiinnostaviin tapahtumiin, tutustumaan mielenkiintoisiin ihmisiin ja seuraamaan, mitä kaikkea alalla tapahtuu.

Tagit:

ma 3. elokuuta 2020 08.20.00

Tyylikästä ja toiminnallista - Linda Baki kertoo Finnlamelli Linnamajurin sisustuksesta

Sisustussuunnittelija Linda Baki suunnitteli Linnamajuriin Topi-Keittiöiden kotimaisilla kiintokalusteilla kauniin ja kiinnostavan kokonaisuuden.

Kiinnostava, trendikäs, kotimainen ja luonnonläheinen. Nämä sanat nousevat esiin, kun sisustussuunnittelija Linda Baki kuvailee Finnlamellin messukohde Linnamajuria, jonka hän on sisustanut.

Linnamajurin kiintokalusteet Baki valitsi Topi-Keittiöiden mallistosta. Yksi syy valintaan oli Topin  kotimaisuus; kalusteet valmistetaan Topin omalla tehtaalla Kalajoella. Baki suosii työssään mielellään suomalaista työtä ja suunnittelua.

Topi-Keittiöiden monipuolisesta valikoimasta oli helppo löytää hirsitalokohteeseen sopivan luonnonläheinen ja ajaton kiintokalustus, suunnittelija kertoo.

 ”Topi-Keittiöillä on paljon erilaisia ovimalleja ja tasovaihtoehtoja, joista löytyy jotain jokaiseen makuun. Esimerkiksi keittiön kiintokalusteisiin valitsin lämmintä pähkinän sävyä, joka sopii hyvin hirsipinnan pariksi ja on lisäksi nyt trendikästä. Yläkaappeihin valitsin valkoista raikastamaan ja keventämään kokonaisuutta. Pähkinän ja valkoisen yhdistelmä myös tuo esiin kauniin laatoituksen”, Baki perustelee.

Toiminnallisuus on A ja O

Käytännöllisyys on Bakille sisustuksessa tärkeää. Niinpä hän valitsi tasoihin Dektonia, joka on paitsi laadukas ja hyvännäköinen myös kestävä ja helppo materiaali. ”Dekton on sekoitemateriaali, mutta siinä on kiven parhaat ominaisuudet: se kestää kuumaa ja hylkii likaa. Eli kattilan voi laskea sille huoletta, ja läikkyneen punaviinin saa pyyhkäistyä pois ilman pelkoa pinttymistä. Dekton onkin suosittu ja pidetty materiaali.”

Keittiön pohjan Baki suunnitteli avaraksi ja toimivaksi. Yhdelle seinustalle hän sijoitti kaappiseinustan, jossa on integroidut kylmäkalusteet ja paljon säilytystilaa. Vastapäätä pitkä taso antaa työskentelytilaa, ja valkoiset yläkaapit tuovat ilmeeseen keveyttä. Tilan optimoinnissa auttoivat Topi-Keittiöiden laatikot ja kaapit, joita Baki kehuu tilaihmeiksi. Ripaus luksusta Suunnittelija on erityisen tyytyväinen yläkerran spa-osastoon, jossa kiintokalusteista, Woodion kauniista altaasta ja marmorikuvioisesta laatasta tuli toimiva kokonaisuus. ”Kiintokalusteet sopivat hyvin sävymaailmaan ja tuovat ripauksen luksusta tiloihin. Allas on tilan katseenvangitsija.”

Baki iloitsee, että Topi-Keittiöiden kanssa yhteistyö sujui saumattomasti ja kaikki ideat voitiin toteuttaa ongelmitta. ”Mihinkään toiveisiini ei vastattu, että ei onnistu”, hän kertoo tyytyväisenä.

Tuusulan Asuntomessut 3.-30.8.2020.

Tutustu Topin kalustamiin Asuntomessukohteisiin.