Keittiösuunnittelun ammattilaiset Kuopion Topi-myymälässä - Topi-Keittiöt

Tässä blogissa Topi ja vieralijat kertovat ajankohtaisista asioista. Pääset kurkistamaan kiinnostaviin tapahtumiin, tutustumaan mielenkiintoisiin ihmisiin ja seuraamaan, mitä kaikkea alalla tapahtuu.

toukokuu
huhtikuu

pe 17. huhtikuuta 2020 16.15.00

Keittiösuunnittelun ammattilaiset Kuopion Topi-myymälässä

Topi-Keittiöt on kalustanut Kuopion seudun koteja jo 1970-luvulta lähtien ja Topi-myymälä aloitti toimintansa Kuopion keskustassa 1980-luvulla ja siirtyi Kauppakeskus Hermaniin vuonna 2011.

Talvella 2020 Topi-myymälä muutti uusiin tiloihin kauppakeskuksen sisällä.  Nyt myymälään pääsee helposti Leväsentien puoleiselta sivulta.

Muuton yhteydessä myymälä sai myös uuden kauppiaan ja uusia suunnittelijoita.  Topilla vuodesta 2011 lähtien työskennellyt Hanna Valto ryhtyi Kuopion myymälän kauppiaaksi. ”Koulutukseltani olen puuseppä ja tuotesuunnittelun insinööri sekä viittä vaille valmis sisustusarkkitehti, joten kodin kiintokalusteiden suunnittelu on lähellä sydäntäni. Arvostan Topilla kotimaista tuotantoa ja laadukkaita tuotteita.” kertoo Valto.

Vaikka ajat ovat haasteelliset ei Valto näe rakentamisen ja remontoimisen tilannetta liian synkkänä. ”Myymälässä palvelemme niin rakentajia kuin myös remontoijia sekä teemme rakennusliikkeiden ja talotehtaiden asiakkaille muutostöitä. Voimme tarjota suunnittelua etänä esimerkiksi Microsoft Teamsin tai sähköpostin välityksellä.  ” kertoo Hanna Valto.

Maarit Honkanen aloitti kalustesuunnittelijana Kuopion myymälässä maaliskuussa. Maaritilla on useamman vuoden kokemus keittiöalalta ja tietää suunnittelun niksit.

”Hyvä keittiösuunnittelu lähtee aina liikkeelle asiakkaan tarpeista sekä kalustettavan tilan mahdollisuuksista ja sen jälkeen mietitään vasta materiaalit. Toki jokin materiaali tai väri voi antaa kalusteille inspiraatiota, mutta kalusteratkaisujen pitää olla toimivia. Muuten käytetyt eurot valuvat hukkaan.” kertoo Honkanen

Kuopion myymälämme kolmas suunnittelija on iloinen ja aurinkoinen Mirella Hölttä. Hän on suunnitellut asiakkaillensa jo pitkään kalustekokonaisuuksia osana sisustussuunnittelua. Topi-Keittiöt oli Mirellalle tuttu yritys entuudestaan.

”Olen tehnyt Topin kanssa yhteistyötä jo aiemmin myymälätapahtumien yhteydessä. Olin mukana muun muassa suositussa Kotimaisuus-illassa täällä Kuopion myymälässä, jossa esiteltiin kotimaisia keittiöalan yrityksiä ja tuotteita."

"Kalusteiden suunnittelu on yksi osa sisustussuunnittelijan työtäni ja pystynkin näin tekemään asiakkaille kokonaisvaltaisia suunnitelmia. Minulla on myös koulutus pihasuunnitteluun, eli voin tarjota asiakkailleni suunnitelmat sisälle ja ulos” kertoo Hölttä.

Topi-Keittiöt Kuopio pitää uuden myymälän avajaisia myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana.

Myymälä palvelee asiakkaita normaalisti. Myymälässä asioivia asiakkaita pyydetään varaamaan tapaamisaika etukäteen, jotta myymälässä voidaan ottaa varoetäisyydet huomioon. Topi-Keittiöt tarjoaa asiakkailleen turvallista asiakaspalvelua.

Tervetuloa Kuopion Topi-myymälään!

Topi-Keittiöt Kuopio
Leväsentie 2 (Sisäänkäynti rakennuksen Leväsentien puoleiselta sivulta.)
70700 Kuopio

Avoinna ma-pe 10-17