Muutoksia Topi-Keittiöiden tuotteissa - Topi-Keittiöt

Tässä blogissa Topi ja vieralijat kertovat ajankohtaisista asioista. Pääset kurkistamaan kiinnostaviin tapahtumiin, tutustumaan mielenkiintoisiin ihmisiin ja seuraamaan, mitä kaikkea alalla tapahtuu.

toukokuu
huhtikuu
Tagit:

ti 13. huhtikuuta 2021 11.08.00

Muutoksia Topi-Keittiöiden tuotteissa

Kylpyhuonekalusteiden runkomateriaali muuttuu

Topi-Keittiöiden kylpyhuonekalusteiden valkoisissa kosteudenkestävissä rungoissa päätymateriaali on muuttunut korkeapainelaminaattipintaiseksi kosteuden kestäväksi P5 lastulevyksi. Runkojen vaakalevyt ovat melamiinipintaista kosteudenkestävää lastulevyä (P3/E1).

Uusi runkomateriaali parantaa kylpyhuonekalusteiden kosteudenkestävyyttä. "Kylpyhuonekalusteiden runkomateriaalin muutos parantaa kylpyhuonekalusteidemme kosteudenkestävyyttä ja näin myös palvelee paremmin asiakkaitamme. Jatkuvalla tuotekehityksellä haluamme tarjota asiakkaillemme laadukkaita tuotteita kotimaiselta valmistajalta." kertoo Topi-Keittiöiden toimitusjohtaja Juha Nurmimäki.

Tuotannossa on siirrytty uuteen tuoterakenteeseen huhtikuu 2021 alussa viikosta 14 alkaen.

Tutustu kylpyhuonekalusteiden tuoteluetteloon Esitteet -verkkosivuillta tai tästä linkistä.

 

Uusi kalustekorkeus

Topi-Keittiöillä on otettu käyttöön uusi kalustekorkeus, jonka myötä SK-seinäkaappien ja KK/K-komeroiden runkokorkeus muuttuu

Uusi runkokorkeus tulee Topin tuotantoon vaiheittain. Jo tilauksessa olevat tai tuotannossa olevat tilaukset tehdään vanhoilla 920mm/2170mm runkorakenteilla. Jatkossa uudet tarjoukset tehdään uudella 870mm ja 2110mm runkokorkeudella.

Tietoa Topin tuotteista

Tarkat tuotetiedot sekä kalustekorkeudet löydät Topi-Keittiöiden tuoteluettelosta. Löydät tuoteluettelomme Esitteet -sivulta.

Tutustu Topin tuoteluetteloon