Tervetuloa Turun Topi-myymälään! - Topi-Keittiöt

Topi mukana monessa tarinassa

Tässä blogissa Topi ja vieralijat kertovat ajankohtaisista asioista. Pääset kurkistamaan kiinnostaviin tapahtumiin, tutustumaan mielenkiintoisiin ihmisiin ja seuraamaan, mitä kaikkea alalla tapahtuu.

syyskuu
huhtikuu

ke 25. maaliskuuta 2020 11.08.00

Tervetuloa Turun Topi-myymälään!

Avaamme tänään oven Turun Topi-myymälään, jossa työskentelee kauppias Elina Kivimäki ja suunnittelija Salla Ahonen.

Meitä iloisesti tervehtii Elina, joka on luotsannut Turun Topia tammikuusta 2018 lähtien. Elina toimi aikaisemmin Forssan kauppiaana ja Turun edellisen kauppiaan jäädessä eläkkeelle, Elina siirtyi Turkuun, josta hän palvelee Turun sekä Forssan asiakkaita.

 ”Olen aloittanut urani Topilla vuonna 2007 ja olen viihtynyt yrityksessä hyvin. Turussa on ilo toimia Topi-kauppiaana. Topin myymälä on hyvällä paikalla Puutarhakatu 19 A:ssa, tässä löytyy kodin kiintokalusteisiin liittyviä palveluita lähekkäin. Asiakkaan on siis helppo vertailla eri yritysten tarjoamia palveluita kun esimerkiksi suunnittelee keittiöremonttia.

Topi-Keittiöt tarjoaa kalusteet koko kotiin – keittiön, kylpyhuoneen, kodinhoitohuoneen, säilytysratkaisut ja myös liukuovet. Topi on kodin rakentajien ja remontoijien kumppani, jolta saa kotimaisien kalusteiden lisäksi myös asennuksen.

”Topin laadukkaita ja kotimaisia kalusteita voin suositella kaikille. Topin yksi vahvuus on malliston laajuus, esimerkiksi ovi- ja tasomalleja on runsaasti, joista voi suunnitella asiakkaan makuun sopivan kokonaisuuden.  Minulla onkin asiakkaita joille olen saanut suunnitella Topin kalustekokonaisuuksia jo useammassa polvessa.” kertoo Elina.

Turun toinen suunnittelija Salla, on ollut Topilla myös useamman vuoden. Salla on myös Forssan suunnalta ja työpisteen siirto Turkuun on ollut Sallan mielestä positiivinen juttu.

”Nautin suunnittelijan työstäni ja täällä Turussa on niin kauniita koteja! Ihania vanhoja puutaloja, jonne saan suunnitella talon henkeen sopivia kokonaisuuksia.

Vanhojen talojen tarinat ovat mielenkiintoisia, mutta tilat saattavat olla joskus haasteellisia. Kalusteratkaisuissa joudutaan välillä miettimään tilojen rajoituksia, kuten esimerkiksi vesiputket tai sähkövedot. Yhdessä asiakkaan kanssa kuitenkin ratkotaan haasteet, niin että asiakas on varmasti tyytyväinen lopputulokseen.

Teemme paljon myös, kevyitä keittiöremontteja, ns faceliftejä, eli vaihdamme vanhaan toimivaan keittiöön ovet- ja tasot, joilla saa aikaan ihmeitä”, kertoo Salla.

Turun Topin voimakaksikko Elina ja Salla suunnittelevat suurella sydämellä asiakkaiden makuun ja budjettiin sopivia kalustekokonaisuuksia.

Elina ja Salla toivottavat sinut tervetulleeksi Turun Topille.

Topi-Keittiöt Turku
Puutarhakatu 19 A
20100 Turku

avoinna ma-pe 10-17 ja la 10-14