Topi on mukana Valitse työtä Suomeen -kampanjassa - Topi-Keittiöt

Topi mukana monessa tarinassa

Tässä blogissa Topi ja vieralijat kertovat ajankohtaisista asioista. Pääset kurkistamaan kiinnostaviin tapahtumiin, tutustumaan mielenkiintoisiin ihmisiin ja seuraamaan, mitä kaikkea alalla tapahtuu.

syyskuu
huhtikuu
Tagit:

pe 16. huhtikuuta 2021 14.02.00

Topi on mukana Valitse työtä Suomeen -kampanjassa

Topi on mukana Valitse työtä Suomeen -kampanjassa

Meille Suomessa tekeminen on periaate ja ylpeydenaihe. Siksi teemme kalusteemme itse nyt ja jatkossa – ja ne ovat esillä myös Avainlipun uudessa kampanjassa. Kiitos asiakkaillemme!

Katso Avainlippu -kampanjan video

Topi-Keittiöiden tarina sai alkunsa 1939 jolloin Toivo Ojala perusti puusepänliikkeensä Kalajoelle. Hänen päämääränsä oli tehdä laadukkaita kalusteita kansalaisille. Vuosien saatossa tuo visio on ollut kirkkaasti mielessämme kun olemme valmistaneet laadukkaita kotimaisia kodin kiintokalusteita koteihin Suomessa.


Topi-Keittiöiden tehdas sijaitsee Kalajoelle Pitkäsenkylällä. Tehdas voi valmistaa viikossa kalusteet jopa kuuteen kerrostaloon, joissa kalustettavia asuntoja voi olla jopa 300 kappaletta.


Topi-Keittiöiden tuotteilla kalustetaan suuria projektimyynnin kohteita, eli esimerkiksi kerrostaloja ympäri Suomen. Meille projektirakentaminen onkin vahvuus. Olemme myös talotehtaiden kumppani ja uusien omakotitalojen kalustaja. Projektimyynnin ammattilaisemme ja asiakkaidemme kokemuksia Topista löydät projektimyynnin sivuiltamme.


Useiden asuntojen kerrostalorakennukset on usein kalustettu Topi-Keittiöiden kotimaisilla kodin kiintokalusteilla. Kuva Nastarakennus.


Kivijalkamyymälämme palvelevat asiakkaitamme niin suurissa kuin pienissä kalusteasioissa. Suunnittelijamme tekevät ammattitaidolla ja sinun tarpeitasi kuunnellen kalusteratkaisut jotka sopivat sinun arkeesi. Aloita tutustuminen Topi-Keittiöiden mallistoon ja olet lähempänä uusia kalusteita.


Suomen suurimmassa Topi-myymälässä Vantaan Tammistossa palvelemme projektimyynnin ammattilaisia sekä kuluttajia kaikissa kalusteasioissa.

Suunnittelun ammattilaiset ovat palveluksessasi Topi-myymälöissä. Varaa suunnittelutapaaminen lähimpään Topi-myymälään. Tutustutaan yhdessä malleihimme ja kerro meille rohkeasti toiveesi uusista kalusteista. 

Me olemme ylpeästi Avainlipun haltijoita – suomalaisia tuotteita löytyy kaikkiin koteihin ja elämäntilanteisiin. Valitse työtä Suomeen. Kiitos, kun tuet kotimaista työtä!