Muutoksia Topi-Keittiöiden tuotteissa - Topi-Keittiöt

Topi mukana monessa tarinassa

Tässä blogissa Topi ja vieralijat kertovat ajankohtaisista asioista. Pääset kurkistamaan kiinnostaviin tapahtumiin, tutustumaan mielenkiintoisiin ihmisiin ja seuraamaan, mitä kaikkea alalla tapahtuu.

syyskuu
elokuu
huhtikuu
maaliskuu
Tagit:

ti 13. huhtikuuta 2021 11.08.00

Muutoksia Topi-Keittiöiden tuotteissa

Kylpyhuonekalusteiden runkomateriaali muuttuu

Topi-Keittiöiden kylpyhuonekalusteiden valkoisissa kosteudenkestävissä rungoissa päätymateriaali on muuttunut korkeapainelaminaattipintaiseksi kosteuden kestäväksi P5 lastulevyksi. Runkojen vaakalevyt ovat melamiinipintaista kosteudenkestävää lastulevyä (P3/E1).

Uusi runkomateriaali parantaa kylpyhuonekalusteiden kosteudenkestävyyttä. "Kylpyhuonekalusteiden runkomateriaalin muutos parantaa kylpyhuonekalusteidemme kosteudenkestävyyttä ja näin myös palvelee paremmin asiakkaitamme. Jatkuvalla tuotekehityksellä haluamme tarjota asiakkaillemme laadukkaita tuotteita kotimaiselta valmistajalta." kertoo Topi-Keittiöiden toimitusjohtaja Juha Nurmimäki.

Tuotannossa on siirrytty uuteen tuoterakenteeseen huhtikuu 2021 alussa viikosta 14 alkaen.

Tutustu kylpyhuonekalusteiden tuoteluetteloon Esitteet -verkkosivuillta tai tästä linkistä.

 

Uusi kalustekorkeus

Topi-Keittiöillä on otettu käyttöön uusi kalustekorkeus, jonka myötä SK-seinäkaappien ja KK/K-komeroiden runkokorkeus muuttuu

Uusi runkokorkeus tulee Topin tuotantoon vaiheittain. Jo tilauksessa olevat tai tuotannossa olevat tilaukset tehdään vanhoilla 920mm/2170mm runkorakenteilla. Jatkossa uudet tarjoukset tehdään uudella 870mm ja 2110mm runkokorkeudella.

Tietoa Topin tuotteista

Tarkat tuotetiedot sekä kalustekorkeudet löydät Topi-Keittiöiden tuoteluettelosta. Löydät tuoteluettelomme Esitteet -sivulta.

Tutustu Topin tuoteluetteloon