Kokkolan Topilla puhaltavat uudet tuulet - Topi-Keittiöt

Topin oma blogi

Tässä blogissa Topi ja vieralijat kertovat ajankohtaisista asioista. Pääset kurkistamaan kiinnostaviin tapahtumiin, tutustumaan mielenkiintoisiin ihmisiin ja seuraamaan, mitä kaikkea alalla tapahtuu.

syyskuu
elokuu
huhtikuu
maaliskuu
joulukuu
marraskuu
elokuu
huhtikuu
maaliskuu

ke 1. huhtikuuta 2020 00.52.00

Kokkolan Topilla puhaltavat uudet tuulet

Kokkolan Topi-Keittiöillä puhaltaa uudet tuulet

20.4.2020

Kokkolan Topi-myymälä on kokenut uudistuksia – myymälä on saanut luotsaajakseen uuden kauppiaan ja uusi liiketila on juuri avattu.  Topi-Keittiöt siis avasi maaliskuussa uuden myymälän Heinolankaari 8:aan. Liiketila on valoisa sekä avara ja se sijaitsee Heinolankaaren alueella. Kokkolan myymälän uutena kauppiaana aloitti Petra Kela.

”Uusi myymälä on nyt valmis ja ovet ovat avoinna. Suomessa vallitsee tällä hetkellä poikkeustila, mutta olen ottanut sen huomioon myymälässä. Siivousta on tehostettu ja asiakkaille on tarjolla käsidesiä. Voin sopia myös suunnittelutapaamisen etänä, jolloin suunnittelu onnistuu vaikka kotisohvalta”, kertoo Petra Kela.

Uusi Topi-kauppias on kokenut kalustesuunnittelija, joka muutti töiden takia Pohjois-Pohjanmaalle. Petra työskenteli aikaisemmin Tampereen Topilla suunnittelijana nelisen vuotta, kunnes avautui mahdollisuus ryhtyä kauppiaaksi. ” Täällä Kokkolassa ihmiset ovat iloisia ja aurinkoisia. On hienoa päästä tapaamaan uusia asiakkaita ja suunnittelemaan heille persoonallisia koteja”, Petra mainitsee.

Topi palvelee myymälöissään niin rakentajia ja remontoijia kuin myös talopaketin hankkineita asiakkaita. Kokkolan ja Kalajoen myymälöissä asiakkaat voivat käydä valitsemassa kalusteet ja materiaalit uuteen kotiinsa. Laajasta mallistosta löytyvät ratkaisut erilaisiin sisustustyyleihin.

Kokkolan Topi palvelee asiakkaita maanantaista perjantaihin klo 10-17 ja muina aikoina sopimuksen mukaan.

Tervetuloa tutustumaan Kokkolan Topi-myymälään!

Topi-Keittiot Kokkola
Heinolankaari 8

67600 Kokkola
puh 050 377 1160

avoinna ma-pe 10-17, la sopimuksen mukaan.