Suomen suurin Topi-myymälä Vantaan Tammistossa - Topi-Keittiöt

Topin oma blogi

Tässä blogissa Topi ja vieralijat kertovat ajankohtaisista asioista. Pääset kurkistamaan kiinnostaviin tapahtumiin, tutustumaan mielenkiintoisiin ihmisiin ja seuraamaan, mitä kaikkea alalla tapahtuu.

syyskuu
elokuu
huhtikuu
maaliskuu
joulukuu
marraskuu
elokuu
huhtikuu
maaliskuu
Tagit:

ke 18. marraskuuta 2020 10.24.00

Suomen suurin Topi-myymälä Vantaan Tammistossa

Suomen suurin Topi-myymälä Vantaan Tammistossa

Vantaan Tammistossa Tammiston Kauppatiellä sijaitsee Topi-Keittiöiden Suomen suurin kiintokalustemyymälä. Palvelukeskuksessa on neliöitä 600m2 ja keittiökokonaisuuksia sekä muita kodin kiintokalustemalliryhmiä myymälästä löytyy yli 15 kpl:tta. Vantaan myymälä palvelee suoraan rakentaja- ja remontoija kuluttaja-asiakkaita sekä projektimyynnin ja muuttovalmiiden asukasmuutosasiakkaita. Tänään tutustumme Vantaan myymälään ja sen aurinkoiseen myyntitiimiin.


Kauppias Jutta Kontto (keskellä) ja suunnittelijat Leea Haanpuu (vasemmalla) sekä Eija Hovi (oikealla) toivottavasti sinut tervetulleeksi Topin Vantaan myymälään.

Keväällä 2020 aloitti Topin myymälässä uusi kauppias Jutta Kontto. Kauppiaanura on alkanut Jutalla jo vuonna 2008 kun hän aloitti Topi-Keittiöt Lappeenrannassa.  ”Toimin Lappeenrannan Topi-kauppiaana yli kymmenen vuotta ja kun Vantaan myymälälle etsittiin kauppiasta, päätin tarttua mahdollisuuteen.” kertoo Jutta.

 ”Pidän kiintokalusteiden suunnittelusta ja nautin kun saan miettiä erilaisia käytännöllisiä ratkaisuja asiakkaitteni koteihin. Esimerkiksi keittiön suunnittelussa kannattaakin lähteä liikkeelle toiminnoista: laitetaanko keittiössä paljon ruokaa tai tarvitaanko tilaa leipomiselle.  Säilytetäänkö keittiössä paljon astioita vai tarvitaanko vähemmän tilaa. Myös tärkeää on tietää vesipisteen, lieden ja jääkaapin paikat, jotka myös määrittävät keittiön toimintoja.” kertoo Jutta. Vapaa-ajalla Jutta harrastaa aktiiviliikuntaa  mikä antaa voimaa arjen kiireisiin.

Eija Hovi on työskennellyt Vantaalla jo useamman vuoden ajan. Aikaisemmin hän on toiminut Topilla kauppiaana Lahdessa ja  Turussa . Eija on innokas golfari ja vapaa-ajallaan hän viihtyykin pääkaupunkiseudun viheriöillä. ”Arvostan Topi-Keittiöissä kotimaisuutta, hyvää laatua ja malliston monipuolisuutta. Pystyn tarjoamaan asiakkailleni persoonallisia ratkaisuja huomioiden heidän toiveet ja haaveet. Ihanaa on nähdä kuinka suunnitellut piirrokset muuttuvat todeksi asiakkaiden kodeissa ja kuinka kalusteet palvelevat käytössä pitkän aikaa. ”kertoo Eija.

Leea Haanpuu on ollut myös pitkään Topi-myymälässä ja on kiintokalusteiden suunnittelun rautainen ammattilainen. "Sisustusalalla ja kalustemyyjänä olen aloittanut jo -80 luvun puolivälissä. Topi-Keittiöitten kanssa yhteistyöni on alkanut 2000 luvun alkupuolella ja Vantaan myymälässä olen työskennellyt nyt 6 vuoden ajan." kertoo Leea. 

Leea toimii  Vantaan myymälässä kuluttajamyynnin parissa ja muun muassa Tuusulan Asuntomessujen Omatalo Kulman kalusteet olivat Leean käsialaa.  ”Topi-keittiöitten mallisto on mielestäni taitavasti rakennettu suomalaiseen makuun istuvaksi. ”Uusia tuulia haistellaan” aina, perinteitä ja juuria unohtamatta. Kotimaisuus, luotettavuus, joustavuus ja ammattitaito on kaikessa tekemisessä mukana. Kun käytettävissä on laaja ja monipuolinen mallisto, niin suunnittelutyökin on mutkatonta ja asiakkaitten toiveet on helppo huomioida. On myös riemastuttavaa löytää päivittäin aina vain uusia materiaali- ja väriyhdistelmiä ja rakentaa niistä kodikkaita ja toimivia kalustekokonaisuuksia.” Leea kertoo.

Vapaa-ajalla Leea liikkuu luonnossa, pyöräilee ja veneilee perheen ja ystävien kanssa. "Erityisesti Suomen saariston luonto ja meri alati muuntuvana elementtinä on sydäntäni lähellä. Lukemista harrastan myös – tai oikeammin ahmin dekkareita" Leea mainitsee.

Katariina Markkula on Vantaan myymälän uusimpia suunnittelijoita. Hän on koulutukseltaan sisustusarkkitehti ja ollut mukana toteuttamassa monenlaisia projekteja.  ”Topin tuotteiden valikoima yllätti minut positiivisesti. Koska Topin mallisto on laaja, löytyy meiltä vaihtoehtoja erilaisiin sisustusmakuihin ja budjetteihin. Topissa arvostan kotimaisuutta ja perheyrittäjyyttä.” kertoo Markkula.  Katariina on innokas lumilautailija ja hiphopin harrastaja. Talvisin Katariinan voi myös bongata Kirkkonummella opettamassa lumilautailua.   

Tervetuloa Topi-myymälään Vantaan Tammistoon.

Tammiston kauppatie 18 B
01510 Vantaa

Tarkemmat aukioloajat ja lisätiedot

Tutustu täältä