Syksyn värit kodin kiintokalusteissa - Topi-Keittiöt

Topin oma blogi

Tässä blogissa Topi ja vieralijat kertovat ajankohtaisista asioista. Pääset kurkistamaan kiinnostaviin tapahtumiin, tutustumaan mielenkiintoisiin ihmisiin ja seuraamaan, mitä kaikkea alalla tapahtuu.

syyskuu
elokuu
huhtikuu
maaliskuu
joulukuu
marraskuu
elokuu
huhtikuu
maaliskuu

pe 10. syyskuuta 2021 15.30.00

Syksyn värit kodin kiintokalusteissa

Kun remontoit tai rakennat - teet monia valintoja. Mallistostamme löydät kattavan valikoiman materiaaleja ja värejä kodin kaikkiin tiloihin. Niillä toteutat oman näköisen kodin, joka sopii myös ajankohtaisiin sisustustrendeihin. Kokosimme kolme väripalettia sointuisasti sävy sävyyn helpottamaan valintojasi.

Pehmeä vaalea

Vaaleilla väreillä toteutuu ajaton ja valoisa kalustekokonaisuus. Maalattu ovi Kosketus Kashmir pehmeässä sävyssään sopii kauniiksi taustaksi koko kodille, myös monelle muulle eri materiaalille ja värille. Taitettu valkoisen sävy tekee siitä lämpimän ja täyteläisen, se on vaalea olematta puhdas valkoinen. Vaihtoehdoksi sopii maalattu ovi hiirenharmaassa sävyssä 33.

Kauniit marmorimaiset kivikuosit ovat paitsi trendikkäitä, myös laadukkaita ja ajattomia. Dekton on pitkäikäinen valinta, helppohoitoinen ja kestävä. Värit Arga, Helena, Rem sointuvat hyvin Kashmirin kanssa.

Pirteä ja nuorekas lankavedin löytyy valkoisena, messinkisenä ja kromisena. Tyylikäs Blanco Culina-S Mini-keittiöhana ja pyöreä messinkinen metallisävy, Lapetek.

Muut sisustusmateriaalit: Laatta Cello Mystone Ceppo Di Gre 30 x 30 cm harmaa. Parketti Timberwise Tammi Frost. Kalkkilaasti Decorativi Marmorino Taupe. Maalisävyt Cover Story Sylvia, Maya ja Pablo. Lasi sulatettu raitalasi optiwhite, Essis. Verhoilukangas Orsetto 012. Sisalmatto Salvador v. harmaa.

Luonnollinen puu

Luonnosta inspiroituneet sävyt, kuten puun sävyt pintamateriaaleissa ja kalusteissa ovat yhä ajankohtaisia. Tammen, pyökin ja pähkinän sävyt jatkavat suosiotaan myös keittiöissä ja kylpyhuoneissa. Ne sopivat täydellisesti yhteen muiden luonnonläheisten värien kuten kiven, keramiikan, betonin ja kuivien heinien ja kaislojen sävyjen kanssa. Yhdessä ne muodostavat lämpimän, neutraalin ja ajattoman kokonaisuuden. Tähän maailmaan kuuluu lämpimän ruskeita ja maanläheisiä sävyjä.

Aitta Rantapyökki-ovi saa parikseen Dekton Arga-tason. Vaihtoehtoisesti laminaattitaso K299 tuo hiukan kontrastia.

Nahkavedin 11 ja 12, kuparivedin 13 ja kuparinen hana Franken. Yhteys pehmeiden sävyjen ja kovien metallivärien kesken on kiinnostava.

Muut sisustusmateriaalit: Laatta Värisilmä Ragno Realst Pietrantica. Parketti Timberwise Sky White. Maalisävyt Cover Story Evelyn, Edith ja Anais. Lasi Etsattu lasi pronssi, Essis. Verhoilukangas Orsetto 510. Sisalmatto Mexicana Bisquit.

Syvä tumma

Skandinaavisen vaaleissa kodeissa tumma keittiö on vaikuttava näky. Tumma väri tekee keittiöstä oleskelutilojen keskipisteen sulautumatta huomaamattomasti osaksi sitä. Kun avokeittiöt ovat samaa tilaa oleskelutilojen kanssa, värimaailma on hyvä pitää yhtenäisenä. Tummanharmaaseen yhdistyy kauniisti muiden tilojen eläväpintaiset tummanruskeat ja muut tummat vivahteikkaat sävyt.

Värillinen maalattu ovi Kosketus tummanharmaan sävyssä on tumma olematta musta. Tyylikkään yksinkertaisesti kaapiston kanssa samaan sävyyn valittu laminaatti tekee keittiöstä ehjän ja rauhallisen kokonaisuuden. Musta nahkavedin 10, nuppivedin 52 ja suorat vetimet 80, 81 ja 82 sopivat tähän oveen hyvin. Krominen nuppivedin 22 on raikas.

Viileitä harmaita laminaattivärejä ovat KO16 ja F912N. Kevyesti kuviollinen Dekton Kelya-taso antaa ilmettä.

Musta väri on edelleen suosittu hanaväri. Oras Vega-keittiöhana. Pyöreä hanamalli Antrasiitti, Lapetek.

Muut sisustusmateriaalit: Laatta Värisilmä Sensi Pietra Grey Lux. Parketti Timberwise Choco. Kalkkilaasti Decorativi Hiekkamaali Stone Dark. Maalisävyt Cover Story Mary ja Marja-Liisa. Lasi Etsattu lasi Optiwhite, Essis.