Kodikas puutalo skandinaavisella tyylillä - Topi-Keittiöt

skandinaavinen ja kodikas puutalo

Katriina Ojalan perheen koti kiiltää uutuuttaan. Tuoksuu vastarakennetulle. Täällä Porvooseen nousseessa valkoisessa suuressa puutalossa onkin asuttu vain muutaman kuukauden ajan. "Keittiö valmistui maaliskuussa 2014, se on alusta alkaen juuri tähän uuteen taloomme suunniteltu", Katriina kertoo. Topin keittiön valitseminen oli Katriinan perheelle äärimmäisen helppoa. Sen lisäksi, että mallisto on kattava ja palvelu pelaa, oli valinnassa mukana ripaus nostalgiaelementtejäkin.

"Topi-Keittiöt Oy on itse asiassa isoisäni perustama yritys. Ja mallistosta löytyi sellainen kuin Kosketus, joka on mattapintainen ja ihanan puhtaan valkoinen. Yksinkertaisen tyylikäs", Katriina kuivailee. Keittiössä on saareke, johon Katriina on todella ihastunut. "Se tuntuu todella kivalta paikalta tehdä ruokaa, kun samalla pystyy seurailemaan muiden touhuja olohuoneessa." Touhua varmasti riittääkin, sillä Katriinan ja hänen miehensä Karin lisäksi perheen kuuluu pieni söpöliini, vain seitsemän kuukauden ikäinen Linnea-tytär.

Moderni, skandinaavinen, kodikas. Nämä ovat adjektiiveja, joita Katriinalle ensimmäisenä tulee kodista mieleen. "Tämä on kaksikerroksinen valkoinen puutalo, jossa on paljon isoja ikkunoita julkisivulla. Sisustuksessa on paljon valkoista ja vaaleaa. Vaaleutta on höystetty koivulla sekä harmaalla ja mustalla värillä".

Keittiö jatkaa tätä samaa linjaa, se on moderni ja eleetön sekä Katriinan mukaan juuri oikein kokoinen. "Keittiön meille suunnitteli Vantaan Topilta Milja Peltonen. Todella taitava ja avulias suunnittelija", Katriina kiittelee. "Saimme siis kaiken mitä tarvitsimme ja halusimme - vähän enemmänkin. Asentamiseenkin meni vain reilu viikko!"