Viimeistellyn kokonaisuuden Topi-koti - Topi-Keittiöt

viimeistä vedintä myöten viimeistelty kokonaisuus

Tyylikäs kerrostalokoti sijatsee aivan Seinäjoen keskustassa. Kahden aikuisen ja yhden vielä hetken kotona asuvan lapsen komea koti, kuten kaikki tämän kerrostalon asunnot, on kalustettu tyylikkäillä ja ajattomilla Topin kiintokalusteilla.

”Halusimme kotiimme vain kestävää ja laadukasta. Keittiöön valitsimme Topin mallistosta kiiltävän valkoisen Kosketus-ovimallin alumiininvärisellä listavetimellä. Siihen vielä yhdistettiin samasta Kosketus-mallista upea valkaistu tammiviiluovi alumiininvärisellä Lungo-vetimellä, niin keittiö näyttää mielestämme tylikkäältä ja omannäköiseltä”, perheen äiti kertoo hymyillen. Keittiön tasoihin perhe valitsi uuteen kotiinsa valkoista kiiltävää laminaattia sekä saarekkeeseen valkoöljytyn tammitason. Välitila on puolestaan helppohoitoista alumiinilevyä.

”Kaikkiaan keittiö on erittäin toimiva, vaikka onkin kompaktin kokoinen. Siellä on riittävästi työskentelytilaa. Uuni ja mikro on nostettu ergonomiselle tasolle ja kaikki kodinkoneet on integroitu. Keittiömme näyttää todella viimeistellyltä”, asukkaat toteavat tyytyväisinä. Lämpöisen puun ja valkoisen värin yhdistelmä onkin aina toimiva ja kaunis ratkaisu. Puun ja erilaisten puutuotteiden käyttö sisustuksessa ja kaikessa rakentamisessa on nyt myös kaiken kaikkiaan kovassa nousussa.

Keittiö ei suinkaan ole ainoa tämän asunnon huoneista, josta löytyy Topin toimittamat kalusteet. ”Tilasimme kaapistot ja muut kiintokalusteet Topilta myös makuuhuoneisiin, wc-tiloihin ja eteiseen”. Kylpytiloissa on sekä seinissä että lattiassa betoninharmaat laatat. Suihkuseinällä on kromista listaa harmaiden laattojen välissä tuomassa ripauksen glamouria arkeen. Kalusteet ovat kiiltävän valkoiset aina allastasoa myöten. Viime tammikuussa uuteen kotiin muuttanut perhe on suunnitellut kaiken kalustuksen ja sisustuksen itse aina materiaalivalintoja myöten. ”Arvostamme aitoja materiaaleja ja siksi myös lattia on parketiksi harjattua vaalennettua tammea. Se on aivan ihanan tuntuinen paljaalle jalalle”.