Seuraa meitä!

Topi-Aamiaiskaappi, onnistuneiden aamujesi salaisuus

  Topi Aamiaiskaappi animaatio

Topilta nyt todellista toiminnallisuutta keittiöön: käytännöllinen ja lisää säilytystilaa tarjoava Topi-Aamiaiskaappi. Kaappiin voit kätevästi sijoittaa mm. aamiaistarvikkeita ja astioita, keittiön pienkoneita ja niille tarvittavat sähköpistokkeet sekä valaisimen. Aamiaiskaapin salaisuus on sivuille kaapin rungon sisään liukuvat ovet: avattuina ne vapauttavat tilaa liikkua ja kiinni laitettuna antavat huolitellun ilmeen koko keittiölle.

Topi Aamiaiskaappi 6561 3

Topi-Aamiaiskaappi on saatavissa leveyksissä 80, 90 ja 100 cm, mekanismin vaatima tila on 11 cm. Valittavana kaikki ovimallit ja -sävyt, runkovärieinä valkoinen tai harmaa silver. Laatikosto saatavissa valkoisena tai harmaana. Linjakkaat A-design tandembox -laatikostot täydennät monipuolisilla ja kätevillä sisustarvikkeilla, katso tarkemmin.

Topi Aamiaiskaappi 3221803

Luo aamiaiskaappiin oman näköisesi sisältö erikokoisilla hyllyillä, työtasolla ja laatikoilla sekä oheistuotteilla ja valitse kaappiin mieleisesi valaistus. Näin teet kaapin sinun aamuihisi sopivaksi ihanaksi apuriksi!

Videot 2018 kuvake

Topi Aamiaiskaappi 008

Topi Aamiaiskaappi 3575

Myyntijohtaja Riitta Ojala-Fors esittelee Topi-Aamiaiskaappia.

Topi Aamiaiskaappi 2

Topi Aamiaiskaappi 010

Topi Aamiaiskaappi 0134

Topi Aamkaappi 0141