Seuraa meitä!

Topi ja Miele

Miele ryhma

Topi-Keittiöt Oy sekä saksalainen, maailman johtava premium-kodinkoneiden valmistaja Miele aloittivat yhteistyön kesäkuussa 2017.

Miele Logo M Red sRGB

Mielen tunnettuus, laatu ja perheyritystausta olivat Topille merkittäviä argumentteja. Miele perustettiin Saksassa jo vuonna 1899 ja yritys toimii nyt jo neljännessä polvessa. Miele Oy on toiminut Suomessa vuodesta 1976 lähtien. Miele-konserni työllistää yhteensä noin 19000 henkilöä, joista noin 60 Suomessa.

Miele jaakaappi

Mielen kattavaan tuotevalikoimaan kuuluvat liesitasot, uunit, liesituulettimet, jääkaapit, pakastimet, astianpesukoneet, pyykinhoitolaitteet, kahvikoneet sekä pölynimurit. Tuotteet kehitetään yrityksen omassa tutkimus- ja kehityslaboratoriossa Saksassa.

Mielen kodinkonekokonaisuuksiin pääsee tutustumaan suurimmilla paikkakunnilla sijaitsevissa Topi-myymälöissä. Malliryhmät ovat jo Ylivieskassa, Kalajoella, Jyväskylässä, Oulussa, Lappeenrannassa, Tampereella, Turussa, Vantaalla ja Lahdessa.

ASM pvm 17 vaaka nega

Topi ja Miele esiintyivät yhdessä kesän 2017 Asuntomessuilla Mikkelissä Kannustalon messukohteessa 6, Harmaja Saimaa. Topi ja Miele ovat yhdessä myös syksyn 2017 Habitare-messuilla Helsingissä.

Nyt kampanjaetuna

Miele-kodinkonepaketin (4 kodinkonetta) ostajalle Miele Scout RX1 -robotti-imuri kaupan päälle, arvo 599 € tai kampanjahintaan konepaketti, jossa kalusteuuni ja induktiotaso

Kysy lisää Miele-edusta ja Topin muista Kesäeduista Topi-myyjältäsi!

Miele kesa 2018


Miele kevatetu