Kaapin vetimet - Laaja, tyylikäs valikoima - Topi-Keittiöt

vetimet

Kaappien vetimet kannattaa valita huolella, sillä niiden tyylillä on suuri merkitys kaapin ulkonäössä. Jos ovimalli on kalusteissa kuningas, on kaapin vedin sen kruunu. Ovien vetimet ovat yleensä kiiltävää materiaalia, joka tulee hyvin esiin taustasta. Niillä voikin luoda huoneeseen silauksen toivomaansa tyyliä. 
 
Kaappien vetimet ovat kovalla käytöllä, kun kaappeja auotaan päivittäin. Näin ollen vetimet kannattaa valita myös siltä kannalta, että niitä on mukava käyttää. Keittiökaappien vetimet ovat useissa kodeissa aktiivisimmassa käytössä, joten erityisesti niiden valintaan on hyvä kiinnittää paljon huomiota. Keittiön vetimet myös täydentävät keittiön upeaa ulkonäköä, joten ne ovat tärkeä osa keittiön suunnitteluvaihetta. Myös kevyempi keittiöremontti voidaan tehdä uusimalla muun muassa vetimet keittiöön.
 
Topi-malliston kaapin vetimet sopivat keittiön lisäksi myös kodin muihin huoneisiin, kuten kodinhoitohuoneeseen ja kylpyhuoneeseen. Vaihtoehtoja ovat esimerkiksi sirot nuppivetimet, huomaamattomat profiilivetimet sekä näyttävämmät reelinkivetimet. Valitse mallien joukosta mielesi ovien vetimet, ja yhdistä ne suosikkiovimalliisi. Topi-myymälässä näet livenä koko laajan vedinmallistomme sekä kaikki ovimallit ja tasomateriaalit. Voit varata suunnitteluajan lähimmästä Topi-myymälästäsi. Palvelemme myös etänä.

96 mm

128 mm

nuppivetimet

erikoisvetimet

reelinkivetimet

profiilivetimet