Keittiötrendit 2021 - Topi-Keittiöt

Vuoden 2021 trendit

Millaiset värit ja muodot ohjaavat vuoden 2021 sisustusta?
Olemme keränneet sinulle muutamia kohokohtia tämän vuoden trendeistä.

Sisustustrendi 2021 voisi kiteyttää sanoilla kestävä, käytännöllinen, kotimainen, eettinen ja ekologinen.   Materiaaleista pinnalle nousevat puupaneelit- ja rimaseinät, puumaiset pinnat, kalkkimaalit sekä punosmaiset materiaalit.  Nahka ja kivipinnat sekä kasviaiheiset tapetit tuovat myös luonnon lähelle ja näkyvät sisustustrendeissä.

Sisustusvärit 2021

Vuoden 2021 väreistä suosiossa ovat maanläheiset värit, kuten ruskea, beige, keltainen, olki, kaura ja okran eri sävyt. Muista väriestä taivaan sininen, mustansininen sekä vihreän eri väriskaala. Luonnolliset sävyt ja materiaalit tuovat lämpöä ja kodikkuutta sekä luonnon sisätiloihin. Valkoiset seinät ja kodit eivät enää ole muodissa eikä tehosteseiniä enää käytetä. Korkeissa tiloissa maalataan katon sävy leveäksi boordiksi seinälle, joka tuo tilaan arvokkuutta. Matalissa tai normaalikorkuisissa tiloissa käytetään samaa sävyä katossa ja seinissä.

Puusävyissä tammi ja sen eri sävytykset, joista kuultovaalea ja puuterimaiset sävyt sekä tumma tammi ja pähkinä ovat uudelleen nousussa.
Uusista puupinnoista myös harjatut havupuupinnat uudella ”twistillä” tekevät viimeisintä tuloa. 

Keittiön muodot

Keittiössä arvossa on käytännöllisyys josta ”kehystettyjä” keittiöitä näkyi myös asuntomessuilla. Kotien asumistilat ovat pienentyneet joten kaikki tila on käytettävä tehokkaasti jolloin kiintokalusteiden tilankäyttö maksimoidaan. Leveät laatikostot erilaisilla sisustarvikkeilla tuovat säilytystilaa keittiöön oikealle käyttökorkeudelle. Keittiön liesitasoihin integroidaan kompaktisti liesituuletin, jolloin keittiön visuaalinen ilme säilyy eheänä.

Erilaiset aamiaiskaapit

Keittiössä ja kodinhoitotilassa käytetään erilaisia muunnelmia ”aamiaiskaapista” joka oikeastaan voisi olla nimellä monitoimikaappi tai työskentelytila.

Etätyölle paikka kotona

Etätyöskentely on tuonut kodille uusia tilahaasteita, joten tästä kaapista saa hyvän työtilan siihenkin tarkoitukseen.  Kaappeja voi rakentaa avattavilla-, sisään työnnettävillä- tai rulo-ovella. Kaapin käyttömukavuutta parannettaan sopivilla pistokkeilla ja valoilla.

Työtasojen kauniit värit

Työtasoissa näkyy kivi tai kivimäiset pinnat sekä puukuviot.  Metallin sävyt luovat vastakohtaa lämpimille sävyille
mm. kulta, messinki, kupari sekä kromi, joita tullut hanoihin.

Haaveiletko keittiöremontista tai rakennatko unelmiesi kotia?
Tutustu uusimpiin esitteisiimme tai tule myymälään katsomaan miltä värit ja kuosit näyttävät.
Alta löydät lähimmän myymäläsi yhteystiedot.

Voit jättää myös yhteydenottopyynnön sivun oikeasta alalaidasta.