Kalusteet Topilta talopaketin omistajille - Topi-Keittiöt

palvelut talopaketin omistajille

Topi-Keittiöt tekee yhteistyötä useiden eri talotehtaiden kanssa. Voit helposti muokata ja vaihtaa hankkimasi talopaketin vakiokalusteita Topi-myymälässä. Me hoidamme muun muassa keittiösuunnittelun ja keittiön asennuksen, mutta myös koko kodin kalustus on mahdollista toteuttaa Topin laadukkaan ja trendikkään malliston kalusteilla. Tervetuloa tutustumaan tuotteisiimme ja tekemään kodistasi persoonallinen ja juuri sinulle sopiva!

ennakkosuunnittelu ennen rakennuslupakuvia

Topi-kalustemuutoskäsittelijän kanssa on mahdollista sopia alustava konsultointitapaaminen, mikäli haluat kotisi tarkastuslupavaiheessa (ennen lopullisten rakennuslupakuvien valmistumista) harkita vielä, miten LVIS-pisteet ja koneet sijoitetaan.

Topi-muutostyöhenkilöllä ei tässä vaiheessa ole vielä tietoa valitsemastasi talomallista tai kalustesisällöstä, joten tarkastuskuvat on hyvä ottaa mukaan Topi-myymälään. Tässä vaiheessa Topi-muutoskäsittelijä ei käsittele keittiön hinnoitteluun liittyviä tarjouksia.

Sinua palvelevat muuttovalmis muutostyöhenkilöt löydät täältä

tilauksesta kalustesuunnitteluun

Talotehdas lähettää kotisi kalustetilauksen Topille, kun rakennuslupakuvat ovat valmiit noin 7–12 viikkoa ennen talotoimitusta. Topi-kalustemyymälän Muuttovalmis-asukasmuutoskäsittelijä ottaa sinuun yhteyttä muutoskäsittelyajan sopimiseksi. 

Topi-myymälässä voit tutustua ovimallivaihtoehtoihimme ja mallikeittiöihimme muutosyhteyshenkilön kanssa. Keittiösuunnittelu sekä muu kalustesuunnittelu toteutetaan yhdessä Topi-muutoskäsittelijän kanssa. Suunnitteluvaiheessa laaditaan kotisi pohjaratkaisun mukaisesti muokatut kalustekuvat haluamallasi sisältötasolla sekä sovitaan muutokset ja niiden kustannukset. Kalustemuutoksille on määritetty sitova aikataulu, jotta voimme taata, että muutokset ehditään toteuttaa tehtaalla.

Jos lopullisessa kalustesuunnittelun vaiheessa haluat tehdä vielä LVIS-/pohjakuvamuutoksia, täytyy suunnittelu keskeyttää hetkeksi ja se voi jatkua vasta, kun talotehtaalta on tullut uusi mitoitettu pohjakuva.

toimitus ja kalusteiden asennus

Topi-muutostyöhenkilö käy rakennustyömaalla tekemässä kalustettavien tilojen tarkistusmittauksen. Kalusteiden toimitusajankohta sovitaan talotehtaan kanssa, ja kalusteiden kuljetus tapahtuu Topin tehtaan omalla kuljetuksella. 

Kalusteiden vastaanotto sovitaan työmaan edustajan kanssa. Keittiön ja muiden kalusteiden asennus toteutetaan Topin toimesta sovitussa aikataulussa.

kalusteasennuksen jälkeen

Onneksi olkoon uudesta kodistasi! Nyt sinulla on kotimaiset ja laadukkaat Topi-Keittiöiden kiintokalusteet kodissasi. Jos kuitenkin huomaat puutteita tuotteiden toimituksessa tai kalusteasennuksessa, olethan yhteydessä Topin talotehdasyhteyshenkilöön.
 

Vinkkejä uuden kodin keittiösuunnitteluun

Katso suunnitteluvinkit lapsiperheen keittiöön uudessa omakotitalossa. Upea musta keittiö, jossa puun sävyt tuovat lämpöä.