Keittiösuunnittelu, valmistus, toimitus ja asennus - Topi-Keittiöt

rakennat tai remontoit

Tervetuloa Topi-myymälään, jossa suunnittelijamme ovat sinua varten. Kun edessä on esimerkiksi keittiöremontti tai kylpyhuoneremontti, tai kun olet rakentamassa, Topi-Keittiöt on apunasi. Ammattitaitoisen ja koulutetun suunnittelijan kanssa yhdessä tehdyt suunnitelmat minimoivat rakentamisen ja remontoinnin riskit. Saat meiltä kalusteet ja niiden asennuksen helposti ja asiantuntemuksella. Varaa aika lähimpään Topi-myymälääsi, niin aloitetaan kotisi suunnittelu!

 

suunnittelu ja valmistus

Topi-Keittiöt hoitaa keittiösuunnittelun sekä muun muassa kodinhoitohuoneen ja kylpyhuoneen suunnittelun ammattitaidolla. Kun rakennat tai remontoit, varaa ajoissa henkilökohtainen suunnitteluaika Topi-myymälään. Jos rakennat, tule suunnitteluun pohjakuvien kanssa. Jos remontoit, ota suunnittelutapaamiseen alustavat mitat kalustettavasta tilasta. Tärkeintä on tietää vesi- ja viemärin paikka, oviaukot, ikkunat ja sähköpisteet.

Myymälässämme on esillä koko mallistomme, josta on helppo valita mieleisensä kokonaisuus. Kun suunnitelmat on tehty, tekee suunnittelijamme vielä tarkistusmittauksen, jonka jälkeen saat tarjouksen sekä kalusteista että niiden asennuksesta. Kun olet hyväksynyt tarjouksen, voi kalusteiden valmistus alkaa. Topi-Keittiöiden kalusteet valmistetaan tehtaallamme Kalajoella. Kotimainen ja laadukas valmistus takaa, että kalusteesi kestävät aikaa ja kulutusta.

toimitus ja asennus

Asennamme Topi-kalusteet kotiisi, minkä jälkeen sinä voit nauttia lopputuloksesta! Ennen kalustetoimitusta olemme yhteydessä sinuun ja kerromme kalusteiden toimituspäivän. Toimitamme kalusteet rakennus-/remonttipaikalle rekalla. Halutessasi voit sopia kalusteiden sisäänkannosta Topi-suunnittelijan kanssa.

Kalusteiden asennus alkaa sovittuna päivämääränä, ja Topi-Keittiöiden valtuuttamat ammattitaitoiset asentajat tekevät laatutyötä. Suosittelemme Topin valtuuttaman asentajan käyttöä, koska heillä on kokemusta kalusteidemme asennuksesta sekä siihen vaadittavat ammattitason työvälineet. Jos kuitenkin haluat käyttää omaa asentajaa, lataa asennusohje pdf:nä. Saat kalusteremontin asennustyökustannuksista kotitalousvähennystä. Lisätietoja kotitalousvähennyksestä löydät vero.fi -verkkosivuilta.

asennuksen jälkeen

Onneksi olkoon! Nyt kodissasi on kotimaiset ja laadukkaat Topi-Keittiöiden kiintokalusteet. Jos kuitenkin huomaat jotain puutteita kalustetoimituksessa tai asennuksessa, olethan yhteydessä Topi-myymälän omaan suunnittelijaasi.

Takaisin Palvelut -sivulle