Topi Facelift ja laaja valikoima - Topi-Keittiöt

Topi FaceLift

Päivitä keittiösi kalusteovet, vetimet, työtasot ja välitilat. Helppo ja nopea keittiöremontti! Onko sinulla vanha, toimiva keittiö, mutta haluaisit uudistaa sen ilmettä.
Topin uudella FaceLift-konseptilla se onnistuu: voit vaihtaa kotiisi uudet keittiön kaapin ovet entisten ovien tilalle. Samalla voit päivittää vetimet ja työtasot sekä keittiön välitilat. FaceLiftin yhteydessä voit vaihtaa laatikostoja sekä vaihtaa myös altaan.

FaceLiftin laaja valikoima

Ovivaihto käy helposti ja nopeasti. FaceLift-valikoimamme on laaja, koska tarjolla on 11 erilaista ovimallia ja yli 30 erilaista oviväriä. Lisäksi saat uutta ilmettä helposti keittiöösi työtasoa vaihtamalla. Runsas laminaattivalikoimamme antaa sinulle vaihtoehtoja ja voit saada persoonallisen keittiön vaivatta.

Tuotteiden valmistus, toimitus ja asennus

Kaikki FaceLift -ovet, työtasot, ja rungot valmistetaan kotimaisena laatutyönä Kalajoen tehtaallamme. Toimitamme kalusterungot kasattuina ja kuljetamme tilaamasi tuotteet suoraan remonttipaikalle. Voit halutessasi tilata Topi-Keittiöiden valtuuttaman asennuksen tai voit asentaa vaihtamasi osat itse. Kalusteasennuksen työn osuudesta saat kotilausvähennystä.

Pienet ja suuret hankinnat joustavasti erämaksulla

Voit maksaa ostoksesi joustavasti rahoituksella, jolloin sinun ei tarvitse ottaa erillistä lainaa, vaan pienellä kuukausimaksulla suoritat koko ostoksesi. Saat rahoituksen kätevästi suoraan Topi-myymälästä. Tutustu rahoitusvaihtoehtoihimme tästä.

Sinua palvelevat Topi-myymälät

Topi Facelift-palvelut löydät Topi-myymälöistä ympäri Suomen. Varaa veloitukseton suunnitteluaika ja keittiösi muutos voi alkaa!

Varaa henkilökohtainen suunnitteluaika tästä

Tutustu Facelift -esitteeseemme tästä