Topi Facelift - helppo ja nopea keittiöremontti - Topi-Keittiöt

Topi Facelift - helppo ja nopea keittiöremontti

Onko sinulla vanha, toimiva keittiö, jonka ilmettä haluaisit uudistaa?
Topin Facelift-konseptilla se onnistuu: voit vaihtaa vanhat keittiön kaapinovet uusiin ja samalla päivittää vetimet, työtasot sekä keittiön välitilat. Faceliftin yhteydessä voit vaihtaa myös laatikostoja sekä altaan.

Faceliftin laaja valikoima

Facelift-valikoimamme on laaja, koska tarjolla on 10 erilaista ovimallia ja yli 30 erilaista oviväriä. Lisäksi saat uutta ilmettä helposti keittiöösi työtasoa vaihtamalla. Runsas laminaattivalikoimamme antaa sinulle vaihtoehtoja ja saat persoonallisen keittiön vaivatta. Voit tutustua ovimalleihimme lähimmässä Topi-myymälässä.

Tuotteiden valmistus, toimitus ja asennus

Kaikki Facelift -ovet, työtasot, ja rungot valmistetaan kotimaisena laatutyönä Kalajoen tehtaallamme. Toimitamme kalusterungot kasattuina ja kuljetamme tilaamasi tuotteet suoraan remonttipaikalle. Voit halutessasi tilata Topi-Keittiöiden valtuuttaman asennuksen tai voit asentaa vaihtamasi osat itse. Kalusteasennuksen työn osuudesta saat kotitalousvähennystä.

Pienet ja suuret hankinnat joustavasti erämaksulla

Voit maksaa ostoksesi joustavasti rahoituksella, jolloin sinun ei tarvitse ottaa erillistä lainaa, vaan pienellä kuukausimaksulla suoritat koko ostoksesi. Saat rahoituksen kätevästi suoraan Topi-myymälästä.

Sinua palvelevat Topi-myymälät

Topi Facelift-palvelut löydät Topi-myymälöistä ympäri Suomen. Varaa veloitukseton suunnitteluaika sähköpostilla tai soittamalla. Voit jättää yhteydenottopyynnön myös sivun oikeasta alareunasta punaisen palkin takaa ja keittiösi muutos voi alkaa!

Tutustu myymälöihimme tästä