Kalustemyyjä Turun Topille - Topi-Keittiöt

Kalustemyyjä Turun Topille

Haemme Turun myymäläämme kalustemyyjää. Olet kiinnostunut rakentamisesta ja remontoinnista ja olet työssäsi myyntihenkinen. Sinulla voi olla myös aikaisempaa kokemusta kaluste/sisustussuunnittelusta.

Topilla pääset suunnittelemaan kalusteratkaisuja koko kotiin. Yhdistät asiakkaan toiveet ja haaveet Topin monipuoliseen mallistoon. Meille Topilaisille on tärkeää laadukkaat kalusteet, ammattitaitoinen suunnittelu ja kotimaisuus. Kalusteemme valmistetaankin omalla tehtaallamme Kalajoella, Pohjois-Pohjanmaalla.

Kalustemyyjän työ on asiakaspalvelua, kalusteiden suunnittelua ja myyntiä. Osaat pitää langat käsissäsi ja hallitset monta projektia yhtä aikaa. Nautit ihmisten kohtaamisesta ja haluat tehdä tuloksellista myyntityötä. Käytössäsi on moderni ja monipuolinen suunnitteluohjelma.  

Tarjoamme Turun Topi-myymälän viihtyisät tilat ja hyvän asiakaskunnan. Saat meiltä myös aina koulutuksen tuotteisiin ja työtehtäviisi. Tarjoamme hienon mahdollisuuden toimia vahvan suomalaisen merkkituotteen ympärillä innostuneessa, osaavassa ja kehittyvässä tiimissä.

Haluatko tulla mukaan Topin porukkaan? Hae paikkaa siis jo tänään. Sopivan henkilön löydyttyä etenemme rekrytoinnissa, joten älä siis aikaile.

Lisätiedot tehtävistä antaa kauppias Rosita Fagerström rosita.fagerström@topi-keittiot.fi  Hakuaika on 31.8.2021 asti.
Hakemukset tulee toimittaa sähköpostitse rosita.fagerström@topi-keittiot.fi

Tutustu Turun myymälään ja tuleviin työtovereihisi

 

Takaisin Rekry-sivulle