Seuraa meitä!

Kuvia, videoita, radio-ohjelmia

Topi-Keittiöt järjestää tapahtumia mm. omissa myymälöissään ja osallistuu monille messuille. Katsele kuvia Topin uusimmista tapahtumista ja innostu tulemaan mukaan itsekin! Kuvien lisäksi voit myös katsella videoita ja kuunnella radio-ohjelmia. Saat monenlaisia vinkkejä mm. leivontaan, ruuanlaittoon ja koko kotiin.

Tykkääthän jo Topi-Keittiöistä Facebookissa? Inspiroidu Topin Pinterest-sivuilla! Lisää videoita löytyy TopiKeittöTV-sivuilta ja Topin Vimeo-sivulta.

Topi tarjoaa kotimaiset, käytännölliset ja kestävät keittiöratkaisut sekä apua kaikkiin kodin säilytyspulmiin. Katso näistä videoista, miten erilaiset varusteet helpottavat mm. astioiden ja ruokatarvikeiden säilytystä ja miten saat lisää toiminnallisuutta kaappeihin ja laatikostoihin käyttämällä käteviä lisävarusteita:

Videot 2018 kuvake


Osta työtä Suomeen -päivää vietetään 1.12.
Suomalaisen työn tulosten nostaminen esille on myös hyvä tapa juhlistaa Suomea juuri 100-vuotisjuhlapäivän alla. Ostetaan siis joulukuun ensimmäisenä vain suomalaisia tuotteita ja palveluita. Tehdään siitä tapa. Tehdään yhdessä Osta työtä Suomeen -päivästä kansallinen merkkipäivä!

Suosi suomalaista - osta kotimaista kalustemuotia, tervetuloa Topi-myymälään.

Katso Suomalaisen Työn Liiton Osta työtä Suomeen -video:

Katso OTS video


Katso video ja näet, miten AEG:n huippulaatuisen Comfort Lift® -tiskikoneen käyttö nousee kokonaan uudelle tasolle!

Katso video AEG Comfort Lift 2


Tule mukaan videokierrokselle Topin upeaan koivuviilun ja mustan sävyiseen keittiöön kohteessa Harmaja Saimaa Mikkelin Asuntomessuilla 2017:

Katso video

Kuppik8530857 2