Seuraa meitä!

Onhan siinä Avainlippu?

Avainlippu Tehdaskuvat kooste

Avainlippu on merkki suomalaisesta työstä
Suomessa valmistetut tuotteet ja palvelut työllistävät Suomessa. Topi, pienestä puusepänverstaasta vuonna 1939 liikkeelle lähtenyt perheyritys työllistää tehtaallaan nykyään yli 150 henkeä ja Topi-myymälöissä kautta Suomen useita kymmeniä kalustealan ammattilaisia. Lisäksi Topin yhteistyöyritykset työllistävät Suomessa lähes tuhat henkeä.

Kotimaista kalustemuotia
Topi-Keittiöt on tunnettu ja tyylikäs suomalainen tuotemerkki, jonka kalusteet valmistetaan kotimaisena työnä omalla tehtaalla Kalajoella.

Tarjolla on keittiöiden lisäksi myös muut kodin kiintokalusteet sekä asiantuntevaa suunnittelu- ja asennuspalvelua, jotka nekin ovat suomalaista työtä.

Myös monet oheistuotteet aina hanoista tiskipöytiin ja sähkölaitteisiin on mahdollista valita suomalaisen yhteistyökumppanin valikoimista

Onhan siina Avainlippu2

Onhan siinä Avainlippu?
Kotimaisuus on yhä tärkeämpi kriteeri
, kun asiakkaat valitsevat kalusteita kotiinsa: suomalaiseen työhön ja osaamiseen luotetaan, mutta taustalla on monella varmasti myös ajatus työllistämisestä.

Meilla on Avainlippu
Topilla on Avainlippu!

Perinteiden ja suomalaisuuden vaaliminen on Topille tärkeää ja tehdas sijaitseekin edelleen synnyinseudullaan.

Moderni tehdas antaa puitteet laadukkaalle työlle, mutta tärkeintä ovat ihmiset - ahkerat ja ammattitaitoiset topilaiset.

Kalusteissa panostetaan aina kestävyyteen ja kodikkuuteen ja Topi tunnetaankin ympäri Suomen niin laadukkaista tuotteista kuin ammattitaitoisesta palvelusta.

DFF merkki rgb
Topin keittiö-, kylpyhuone- ja kodinhoitohuonekalusteille sekä säilytysratkaisuille on myönnetty myös Design from Finland -merkki.

Topin tarina

avainlippu.fi

Avainlippu Myymalakuvat kooste

Avainlippu Keittiokuvat kooste