Euroopanmestari Topi Raitasen kevyt keittiöremontti: ”Tuli juuri semmoinen, mitä lähdettiin hakemaan!”

Estejuoksija Topi Raitanen asuu perheineen Jyväskylässä. Paitsi Euroopan mestari, Raitanen on myös perheen innokkain kokki. Raitasten keittiö uudistettiin Topi-Keittiöiden Faceliftillä.

Raitasen perheen keittiö ei ollut varsinaisesti remontin tarpeessa, mutta ahkerasti keittiössä viihtyvä urheilija puolisoineen kaipasi kuitenkin kevyttä uudistusta. 

– Iso keittiöremontti ei kiinnostanut, mutta halusimme keittiöstä kuitenkin omannäköisen ja persoonallisen.

Vastaus löytyi Topi-Keittiöiden Facelift-palvelusta, jossa keittiön rungot säilytetään ja pinnat uusitaan juuri asiakkaan mielen mukaiseksi väreiltään, tyyliltään ja materiaaleiltaan. Uusia voi kaapinovet ja peitelevyt, vetimet, tason, altaan ja välitilan – tai vain osan näistä.

Lue lisää Faceliftistä

Vaaleilla betonin sävyillä persoonallinen keittiö

Raitasten keittiö sai uudet työtasot ja välitilaan uuden laminaatin. Allas ja hana vaihdettiin, ja valot päivittyivät tyylikkääksi ja toimivaksi led-valaistukseksi.

– Valitsimme välitilaan ja tasoon hyvin vaalean betonin sävyn, kaikki samaa kuosia. Allas ja hana ovat mustat. Yhdistelmä näyttää omaan silmään kyllä todella hyvältä!

Oman maun mukaiset materiaalit ja sävyt löytyivät yhdessä Topi-Keittiöiden suunnittelijan ja puolison kanssa. Raitanen kiittelee hyvin sujunutta prosessia suunnittelusta asennukseen.

– Kaikki sujui kyllä jouhevasti, ja keittiöstä tuli juuri sellainen, kuin halusinkin. Toimiva, hyvännäköinen ja aikaa kestävä!

Älä tingi unelmiesi keittiöstä – lue lisää Topi-rahoituksesta!

Perheen innokkain ruoanlaittaja valitsi tutun Topin

Niin arkena kuin viikonloppuisinkin Raitasten perheen keittiössä häärää useimmiten Euroopan mestari itse.

– Teen eniten ruokaa meidän perheessä! Arkisin pyöräytän nopeita ja helppoja ruokia, kuten kanapastaa. Viikonloppuna sitten tykkään tehdä pitemmän kaavan mukaan, vaikkapa sushia, tai paistaa kunnon pihvit.

Keittiövalmistajan valinta oli Raitasille helppo. Tuttuun kotimaiseen oli helppo luottaa tälläkin kertaa.

– Minulla oli Topi-Keittiöiden kalusteet aikaisemmassakin kodissani, joten tiesin että saan laatua. Onhan se tietysti myös mukavaa, että on nimikaiman valmistama keittiö!

Varaa aika Topi-suunnittelijalle

Älä tingi unelmiesi keittiöstä – lue lisää Topi-rahoituksesta!

Tutustu rahoitusmahdollisuuksiin

Älä tingi unelmiesi keittiöstä – lue lisää Topi-rahoituksesta!

Tutustu rahoitusmahdollisuuksiin