Suurista haaveista täydellisiä huippueduin

Saat kalusteet elämään

Kun ne palvelevat jouhevaa arkea pienintäkin laadukasta yksityiskohtaa myöten. Nyt hiot suurista kalustehaaveista täydellisiä suunnitelmia ja kruunaat kalustekokonaisuuden rahanarvoisilla eduilla laatutuotteista.

Kampanjamme ovat voimassa 3.6.–31.8.2024 uusiin kuluttajatilauksiin, ellei toisin mainita. Topi-edut ovat käytettävissä, kun Topi-kalustekaupan arvo on 4 000 euroa ilman oheistuotteita.

Ota yhteyttä toteuttaaksesi unelmakeittiösi ja hyödyntääksesi Topi-edut.

Hyödynnä Topi-edut

Kaunis ja käytännöllinen loppusilaus

Induktiotaso liesituulettimella huippuedullisesti

Keittiön ostaja kruunaa keittiönsä kampanjahintaan kauniilla ja käytännöllisellä liedellä. AEG Combo Hob IDE74243IB on paitsi induktiotaso, myös liesituuletin.

Tutustu AEG-induktiotasoon

Kivitason ostajalle takalistat veloituksetta

Dekton- ja Topi-keramiikkatasojen ostajalle tarjoamme 150 mm takalistat samasta materiaalista veloituksetta. Kysy tarkemmat kampanjaehdot myymälästä.

Tutustu Topi-keramiikkatasoihin

Hanoja sekä komposiitti- ja teräsaltaita kampanjahintaan

Toimiva vesipiste, joka istuu tyylikkääseen kalustekokonaisuuteen. Kampanjavalikoimassa lukuisia Lino A -hanoja sekä erivärisiä komposiittisaltaita. Tutustu niihin myymälässämme.

Tyylikäs Lapetek-liesituuletin etuhintaan

Upean muotoilun ja luotettavuuden yhdistävä Lapetek-liesituuletin uuden keittiön ostajalle kampanjahintaan. Tutustu kampanjamalleihin myymälässämme.

Säilytä siististi ja säästä

Keittiön ostajalle Topi-laatikosto veloituksetta

Siisti säilytysratkaisu uuteen keittiöösi. Edun arvo jopa 580 euroa.

 

Komerosetti kampanjahintaan

Osta kalusteet keittiöön tai kodinhoitohuoneeseen, ja saat Topin komerosetin kampanjahintaan esimerkiksi makuuhuoneeseen keittiötilauksesi yhteydessä.

Sopuhintainen vesipiste tyylistä tinkimättä

Uusi, kaunis ja käytännöllinen keittiösi ansaitsee arvoisensa vesipisteen. Tarjoamme Franken tyylikkäät Maris MRG-altaat ja Neptune-hanat nyt kampanjahintaan! Tutustu tuotteisiin myymälöissämme.

Edukkaat, jouhevat ratkaisut

Stirpe-liukuovet alennuksella

Saat Stirpen laadukkaat liukuovimallit kampanjahintaan. Alennus koskee ovia ja runkoja. 

Festivo-kylmälaitteet ilmaisella kotiinkuljetuksella

Festivon kylmiöt, kylmiöpakastimet ja viinikaapit saapuvat uuteen jouhevampaan arkeesi ilman rahtikuluja, pihaan toimitettuna.

Valaisimia ja pistorasioita nyt edullisesti

Valo ja virta saavat kalusteet elämään. Limente-valaisimia ja -pistorasioita kampanjahintaan.

Joustoa elämäsi investointiin

Jouheva arki vaatii toisinaan joustoa. Siksi voit tehdä keittiöhaaveistasi totta nyt ja maksaa vasta 6 kuukauden kuluttua.

Voit myös lisätä varmuutta ja ennakoitavuutta arkeesi maksamalla keittiöremontin tasaerissä. Voit valita 30, 40, 50 tai jopa 60 kuukauden tasaeräkampanjan.

Klikkaa rahoituskampanjoihin

Hyödynnä Topi-edut, toteuta unelmakeittiösi nyt

Nyt on mitä parhain hetki tehdä suurista haaveista täydellisiä suunnitelmia. Ota yhteyttä ja hyödynnä kampanjaetumme uuden keittiösi luomisessa!

max koko 5 MB

Tilaa Topin uutiskirje

Uutiskirjeen tilaajana saat vinkkejä keittiösuunnittelun tueksi ja luet ensimmäisenä Topin ajankohtaisista tarjouksista ja tapahtumista! 

Tilaa uutiskirje!

Sovi treffit Topi-asiantuntijalle, tehdään yhdessä eloa ideoihisi!

Varaa suunnitteluaika