Tilat

Tervetuloa tutustumaan laajaan Topin mallistoon! Olipa suunnitelmissasi keittiöremontti, kylpyhuoneremontti, kodinhoitohuoneen remontti tai muu kodin tilan uusiminen, meiltä löydät tyylikkäät vaihtoehdot jokaiseen makuun. Valmistamme kiintokalusteita koko kotiin.

Kosketus_OIP74M_keittiö_Topi_DSC_0571(1)

Keittiöt

Onko suunnitelmissasi uusia keittiön kalusteet tai tehdä kokonaisvaltainen keittiöremontti? Katso keittiökuvat Topin kalustamista keittiöistä, ja varaa suunnitteluaika!

Tutustu keittiöihin
Kosketus valkoinen listavetimellä

Kylpyhuoneet

Kun on aika uusia kylpyhuoneen sisustus tai tehdä wc-remontti, löydät kylpyhuoneideat meiltä. Katso Topin kylpyhuonemallit, ja varaa suunnitteluaika!

Tutustu kylpyhuoneisiin
Topi_Kosketus_puhdas valkoinen OIV10M-349

Kodinhoitohuoneet

Topin mallistosta saat laadukkaat kodinhoitohuoneen kalusteet valitsemallasi ulkonäöllä. Myös kodinkoneet löydät meiltä. Varaa ilmainen kodinhoitohuoneen suunnitteluaika!

Tutustu kodinhoitohuoneisiin
Kosketus_OPI10M_OIP74M-047

Makuuhuoneet

Makuuhuoneen sisustus voidaan toteuttaa monella tyylillä. Katso Topin kalusteilla tehdyt valmiit toteutukset, ja poimi mieleisesi makuuhuoneen ideat!

Tutustu makuuhuoneisiin
Classic_lumivalkoinen lasi-142

Eteiset

Galleriastamme näet Topin eteiskalusteet asiakkaidemme kotiin asennettuina. Aloita eteisen remontti varaamalla meiltä maksuton suunnitteluaika!

Katso lisää