Tilat

Tervetuloa tutustumaan laajaan Topin mallistoon! Olipa suunnitelmissasi keittiöremontti, kylpyhuoneremontti, kodinhoitohuoneen remontti tai muu kodin tilan uusiminen, meiltä löydät tyylikkäät vaihtoehdot jokaiseen makuun. Valmistamme kiintokalusteita koko kotiin.

Kosketus_OIP74M_kashmir_AT60_keittio_kal_3089_Topi_rgb

Keittiöt

Onko suunnitelmissasi uusia keittiön kalusteet tai tehdä kokonaisvaltainen keittiöremontti? Katso keittiökuvat Topin kalustamista keittiöistä, ja varaa suunnitteluaika!

Tutustu keittiöihin
Aitta_AF66_kylpyhuone_s_Topi_rgb

Kylpyhuoneet

Kun on aika uusia kylpyhuoneen sisustus tai tehdä wc-remontti, löydät kylpyhuoneideat meiltä. Katso Topin kylpyhuonemallit, ja varaa suunnitteluaika!

Tutustu kylpyhuoneisiin
Topi_Kosketus_puhdas valkoinen OIV10M-349

Kodinhoitohuoneet

Topin mallistosta saat laadukkaat kodinhoitohuoneen kalusteet valitsemallasi ulkonäöllä. Myös kodinkoneet löydät meiltä. Varaa ilmainen kodinhoitohuoneen suunnitteluaika!

Tutustu kodinhoitohuoneisiin
Kosketus_OPI10M_OIP74M-047

Makuuhuoneet

Makuuhuoneen sisustus voidaan toteuttaa monella tyylillä. Katso Topin kalusteilla tehdyt valmiit toteutukset, ja poimi mieleisesi makuuhuoneen ideat!

Tutustu makuuhuoneisiin
Classic_lumivalkoinen lasi-142

Eteiset

Galleriastamme näet Topin eteiskalusteet asiakkaidemme kotiin asennettuina. Aloita eteisen remontti varaamalla meiltä maksuton suunnitteluaika!

Katso lisää