Topi on suomalainen kiintokalusteiden valmistaja. Suunnittelemme, valmistamme ja toimitamme kalusteita, jotka kestävät katseen ja elämää. Juuremme ja tehtaamme ovat Pohjois-Pohjanmaalla Kalajoella.

Avoimet työpaikat Topilla

Haluatko työskennellä kalustealan asiantuntijana Topi-myymälässä tai tuotannon tehtävissä Kalajoella? Tule mukaan Topi-Keittiöiden tiimiin ja kalustetaan yhdessä suomalaisia koteja.

Avoimet työpaikat

Yhteystiedot

Täältä löydät Topilaisten yhteystiedot.

Yhteystiedot

Miksi Topi?

Me teemme sinulle kalusteita, joihin voi luottaa. Kotimaiset omalla tehtaallamme valmistetut laadukkaat kalusteet ja ammattitaitoinen suunnittelu ovat Topin vahvuuksia. Lue lisää miksi kannattaa valita kotimainen Topi sinunkin kotiisi.

Tutustu vahvuuksiimme

Vastuullisuus

Topin toimintojen ytimessä on vastuullisuus. Kannamme vastuuta ympäristöstä, asiakkaistamme, työntekijöistämme, kotipaikkakunnastamme Kalajoesta sekä koko Suomesta.

Lue lisää

Topi-Keittiöt Oy:n tuotteilla on Design from Finland -merkki

Topi-Keittiöt Oy:n keittiö-, kylpyhuone- ja kodinhoitohuonekalusteilla ja säilytysratkaisuilla on Design from Finland -merkki.

Lue lisää Design from Finland -merkistä

Topilla on Avainlippu!

Avainlippu on merkki suomalaisesta työstä. Suomessa valmistetut tuotteet ja palvelut työllistävät Suomessa.

Tutustu Avainlippu -merkkiin

M1 -luokitus

Topin melamiiniovilla, kalusterungoilla sekä laminaattitasoilla on Rakennustietosäätiö RTS:n myöntämä M1 -luokitus. Topi-Keittiöiden laadukkaat materiaalit ovat M1-luokituksen mukaan mahdollisimman matalapäästöisiä.

Tutustu M1-luokiteltuihin tuotteisiin