Näin Topin keittiösuunnittelu toimii

Keittiösuunnittelu on loppujen lopuksi helppoa ja sujuvaa, kun sen tekee yhdessä ammattilaisen kanssa. Et tarvitse kuin idean, me ohjaamme homman maaliin kysymällä oikeat kysymykset ja sovittamalla kaiken budjettiisi ja aikatauluusi.

Vaihe 1: Idea

Siinä vaiheessa, kun ajatuksesi uudesta keittiöstä ei enää jätä rauhaan, kannattaa sopia juttutuokio Topin keittiösuunnittelijan kanssa. Muutama valokuva sinua inspiroivista keittiöistä ja nykyisestä keittiöstäsi auttaa alkuun, suunnittelijan kanssa keskustellessa seuraavat askeleet selviävät. 

Tästä ajanvaraukseen!

Suunnittelija kysyy alkuun budjettiasi ja kertoo rahoitusvaihtoehdoista. Juttelette myös keittiön roolista arjessanne – oletko mikroaterioiden lämmittäjiä, koko suvulle kokkaajia, vai jotain siltä väliltä. Panostatko eurosi ensisijaisesti ulkonäköön, toimivuuteen vai molempiin, täysillä? Aika pian myös mittailet keittiötäsi tai kaivelet suunnittelijalle pohjapiirrustuksia. Usein voit sopia myös kotikäynnin!

Lue lisää rahoitusvaihtoehdoista

Vaihe 2: Suunnittelu ja tarjous

Ideasta todellisuudeksi voi alkuun tuntua pitkältä tieltä, mutta kokenut suunnittelijamme tuntee Topin malliston kuin omat taskunsa, ja rajaa ehdolle fiksun määrän vaihtoehtoja. Tässä kohden olette tulleet jo tutuiksi, ja hän tietää realiteetit, joiden rajoissa keittiönne rakentuu.

Olette jutelleet myös mahdollisista takarajoista: toivotko uutta keittiötä kevään tai kesän juhliin? Ammattilainen hoksauttaa, mihin mennessä päätökset ja valinnat on tehtävä, jotta pysytään ruodussa!

Saat suunnittelijalta mallistoesitteen, joka lisäksi voit tutustua malleihin Topin verkkosivuilla. Myymälöissämme on esillä mallikeittiöitä, joihin voit käydä tutustumassa lähimmässä Topi-myymälässäsi. Jokaisessa myymälässä toimii paikallinen yrittäjämyyjä, joka tuntee alueensa vaatimukset, joten palvelu on senkin puolesta sinulle räätälöityä.

Valinnat tehtyäsi saat tarjouksen. Sen hyväksyttyäsi lähtee tilaus tehtaalle ja saat vahvistuksen kalusteiden toimituksesta sovitulle ajankohdalle.

Katso lähin myymäläsi

 Vaihe 3: Valmistus

Emme myy massatuotettuja valmistuotteita, vaan kaikki Topin kaapistot tehdään tilaustyönä Kalajoen tehtaallamme. Ammattitaitoiset työntekijämme valmistavat kalusteet tehtaamme modernilla automaatiolinjalla. 

Keittiösuunnittelija on koko projektin ajan yhteyshenkilösi Topilla, ja pitää sinut ajan tasalla. Suunnittelija osaa kertoa keittiöremontin keston juuri sinun tapauksessasi. Hän on luottopakkisi, joka osaa ottaa huomioon myös asioita, joista et ehtinyt vielä kysyäkään.

Lue lisää valmistuksesta

 Vaihe 4: Toimitus ja asennus

Kuten koko keittiön suunnittelu, myös toimitus ja asennus räätälöidään budjettisi, tilanteesi ja tärkeysjärjestyksesi mukaan. Vaihtoehtoja löytyy laidasta laitaan, mutta jokaiseen kysymykseen osaa jälleen vastata ammattimainen suunnittelijamme. 

Kuinka paljon tilaa toimitus ja asennus vaativat asunnon sisä- ja ulkopuolella? Tarvitsetko apua vanhan keittiön purkamiseen? Haluatko asennuspalvelun vai onnistuuko erikoiskalusteasennus itseltäsi? Entäs kalusteiden sisään kantaminen? Kaikki on räätälöitävissä!

Jonkin aikaa uuden keittiön kanssa elettyäsi suunnittelija soittaa ja kysyy, miten kaikki on lähtenyt sujumaan. Vaihdatte kuulumisia ja ajatuksia projektin vaiheista, ehkä sovitte kahvitteluhetken uudessa keittiössäsi. Mikään ei ole suunnittelijalle mieluisampaa kuin nähdä yhteisen projektinne lopputulos – osana sinun elämääsi.

Lue lisää toimituksesta ja asennuksesta

Tuumasta toimeen! Varaa suunnitteluaika.

Varaa aika!