Loviisan Asuntomessut 2023

Osallistumalla arvontaan hyväksyt nämä säännöt ja sitoudut noudattamaan järjestäjän päätöksiä.

 1. Kilpailun järjestäjä: Topi-Keittiöt Oy, Kalajoentie 306, PL 46, 85100 Kalajoki
 2. Osallistumisoikeus: Osallistumisoikeus on kaikilla 18 vuotta täyttäneillä Suomessa asuvilla luonnollisilla henkilöillä. Arvonta ei koske taloyhtiöitä, talotehtaita, rautakauppoja eikä rakennusliikkeitä. Osallistuminen ei edellytä tuotteen tai palvelun tilaamista tai ostamista. Mikäli arvonnanvoittaja on menetellyt näiden sääntöjen vastaisesti tai muutoin lainvastaisesti, tämä johtaa hylkäämiseen. Järjestäjällä on oikeus poistaa sellaiset osallistujat arvonnasta, jotka pyrkivät väärinkäyttämään arvontaa tulosten tai arpajaistodennäköisyyksien muuttamiseksi. Arvonnan järjestäjä ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista viesteistä tai puutteellisista, asiattomista tai lukukelvottomista viesteistä. Topi-Keittiöt Oy:n alihankkijoiden, yhteistyökumppaneiden tai kilpailun tuottamiseen osallistuneiden organisaatioiden työntekijät eivät voi osallistua kilpailuun.
 3. Kilpailuaika: Arvontaan voi osallistua 6.7.-30.9.2023 välisenä aikana. Päättymisajan jälkeen vastaanotettuja osallistumisia ei oteta huomioon. Palkinnon arvonta suoritetaan 2.10.2023. Topi-Keittiöt pidättää oikeuden mahdollisiin aikataulumuutoksiin.
 4. Palkinnot: Palkinto on 5 000 euron arvoinen Topi-kalustelahjakortti, jota voittaja voi hyödyntää vain Topi-kalusteisiin. Lahjakorttia ei voi hyödyntää kalustetilauksen oheistuotteisiin, joita ovat allas, hana, valaistus, pistorasiat ja kivitasot. Lahjakorttia ei voi hyödyntää liukuoviin.
 5. Arpajaisvero: Topi-Keittiöt maksaa arpajaisveron.
 6. Kilpailuun osallistuminen: Kilpailu on käynnissä nettisivuilla osoitteessa www.topi-keittiot.fi.
 7. Voittajille ilmoittaminen: Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Voittajan nimi voidaan julkaista kilpailun järjestäjän internetsivuilla ja sosiaalisen median kanavissa ilman erillistä suostumusta. Mikäli voittajaa ei tavoiteta kahden (2) viikon kuluessa arvonnasta, suoritetaan uusi arvonta.
 8. Järjestäjän vastuu: Mikäli kilpailusta kertovissa materiaaleissa esiintyy virheitä, järjestäjä ei ole vastuussa virheen aiheuttamista seuraamuksista.
 9. Palkinnon käyttämiseen liittyvä vastuu: Palkinnon voittaja sitoutuu vapauttamaan järjestäjän vastuusta, joka aiheutuu tai väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kilpailuun tai palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä. Tämä vastuuvapaus ei kuitenkaan heikennä kuluttajalle kuluttajansuojalain nojalla kuuluvia oikeuksia. Järjestäjän vastuu osanottajia kohtaan ei missään  tapauksessa kuitenkaan ylitä näissä säännöissä mainitun palkinnon arvoa tai määrää.
 10. Palkinnon vaihto: Palkintoa ei vaihdeta rahaksi tai muuhun tavaraan.
 11. Sääntömuutokset ja arvonnan peruuttaminen: Järjestäjä pidättää oikeuden sääntömuutoksiin ilmoittamalla niistä arvonnan verkkosivulla. Järjestäjällä on oikeus peruuttaa koko arvonta ylivoimaisen esteen (force majeure) tai vastaavan tapahtuman johdosta.
 12. Jättämällä yhteystietonsa osallistuja hyväksyy, että tiedot tallennetaan Topi-Keittiöiden markkinointirekisteriin ja niitä voidaan käyttää markkinointitarkoituksiin. Osallistuja voi peruuttaa markkinointiluvan milloin tahansa.

 

Tutustu markkinointirekisterin tietosuojaselosteeseen