Helppohoitoiset ja hygieeniset kivitasot - Topi-Keittiöt

Topin kivitasomallisto

Topin kivitasomallistossa on suomalaisten graniittien rinnalla kansainväliset suosikit. Useimmat kivitasot eivät tahraannu eivätkä naarmuunnu, ovat helppohoitoisia ja erittäin hygieenisiä. Oikein käytettynä kivi on ikuinen tasomateriaali.

Mallistoon on saapunut uutuuksia, nyt saatavilla upeita uutuusmalleja ja -värejä moneen makuun. Tutustu ja ihastu!

 

luonnonkivitasot

Luonnonkivitasot ovat 100% luonnonkiveä. Tasojen työstämiseen on käytetty ainoastaan timanttia ja vettä. Luonnonkivi kestää hyvin kosteutta ja kulutusta. Kiven lämmönkestävyys on hyvä, mutta suosittelemme käyttämään pannunalustaa kuumien kattiloiden alla.
Mallistoomme on valikoitu keittiökäyttöön parhaiten sopivia luonnonkiviä. Tason paksuus vakiona 30mm.

FINEKO kotimaiset luonnonkivet

Suomessa louhitut ja työstetyt luonnonkivitasot ovat kotimaista työtä parhaimmillaan. 20mm paksut FINEKO kotimaiset luonnonkivitasot
on saatavana kuudessa kauniissa sävyssä. Malliston kiviin on tehty timanttiharjaamalla matta- tai antiikkipinta.
FINEKO -mallistossa olevien kivien hiilijalanjälki on pieni, koska materiaalit louhitaan ja jalostetaan Suomessa.

Silestone kvartsitasot

Kvartsitasot on luonnonkivimineraaleja ja sidosaineita, jotka on puristettu levyksi.
Kvartsitasoissa yhdistyvät huippuominaisuudet kuten kestävyys, hygieenisyys ja laaja värivalikoima.  Tason paksuus on 20 tai 30mm.

Kolme vaihtoehtoa pintahionnaksi: kiillotettu, mattapinta tai tulivuori. Seitsemän erilaista reunavaihtoehtoa klassisesta moderneihin.

Suosittelemme aina pannunalustan käyttöä kuumien kattioiden ja peltien alla, koska kuumuus voi vaurioittaa kvartsitasoa. 

Dekton sintratut täyskvartsitasot

Sintratut täyskvartsitasot eli keraamiset tasot ovat äärimmäisessä lämpötilassa ilman sidosaineita puristettua kivimateriaalia. Dekton tasojen paksuus 12 tai 20 mm. Dekton tasot ovat joko kiiltävällä tai mattapinnalla ja reunavaihtoehtoja on kaksi.

ideasta asennukseen

Haaveiletko keittiöremontista tai suunnitteletko uutta? Tutustu Topi-Keittiöiden tuotteisiin eli oviin, työtasoihin ja vetimiin.
Ideakartasto antaa apua keittiösuunnitteluun, kylpyhuonremonttiin tai vaikka makuuhuoneen kalustemateriaalien yhdistämiseen.
Kurkkaa myös Topi-koteihin ja näe esimerkiksi millaiset keittiökalusteet asiakkaamme ovat valinneet.