Kivitasot - Kestävät tasomateriaalit - Topi-Keittiöt

Topin kivitasot - monipuolinen mallisto

Kivitaso on kestävä valinta kodin tasojen pinnaksi. Useimmat kivitasot eivät tahriinnu tai naarmuunnu. Ne ovat helppohoitoisia ja myös erittäin hygieenisiä. Oikein käytettynä kivi on ikuinen tasomateriaali. Kivitaso sopii keittiön lisäksi yhtä lailla kodinhoitohuoneeseen tai kylpyhuoneeseen. Topin kivitasomallistosta löytyvät suomalaisten graniittien rinnalla myös kansainväliset suosikit. Tarjolla ovat niin Silestone -kvartsitasot, luonnonkivitasot kuin Dekton -sintratut täyskvartsitasot. 

Sävyjen valikoima on monipuolinen ja sopii jokaisen sisustajan makuun. Kuviointeja on rauhallisemmista rohkeampiin sekä värejä vaaleista tummiin. Mallistoon on saapunut myös upeita uutuuksia. Tutustu tyylikkäisiin vaihtoehtoihin, ja tilaa kivitasot keittiöön, kylpyhuoneeseen ja kodinhoitohuoneeseen Topi-Keittiöiltä!

luonnonkivitasot

Luonnonkivitasot ovat 100% luonnonkiveä. Tasojen työstämiseen on käytetty ainoastaan timanttia ja vettä. Luonnonkivi kestää hyvin kosteutta ja kulutusta. Kiven lämmönkestävyys on hyvä, mutta suosittelemme käyttämään pannunalustaa kuumien kattiloiden alla.
Mallistoomme on valikoitu keittiökäyttöön parhaiten sopivia luonnonkiviä. Tason paksuus vakiona 30mm.

FINEKO kotimaiset luonnonkivet

Suomessa louhitut ja työstetyt luonnonkivitasot ovat kotimaista työtä parhaimmillaan. 20mm paksut FINEKO kotimaiset luonnonkivitasot
on saatavana kuudessa kauniissa sävyssä. Malliston kiviin on tehty timanttiharjaamalla matta- tai antiikkipinta.
FINEKO -mallistossa olevien kivien hiilijalanjälki on pieni, koska materiaalit louhitaan ja jalostetaan Suomessa.

Silestone kvartsitasot

Kvartsitasot on luonnonkivimineraaleja ja sidosaineita, jotka on puristettu levyksi.
Kvartsitasoissa yhdistyvät huippuominaisuudet kuten kestävyys, hygieenisyys ja laaja värivalikoima.  Tason paksuus on 20 tai 30mm.

Kolme vaihtoehtoa pintahionnaksi: kiillotettu, mattapinta tai tulivuori. Seitsemän erilaista reunavaihtoehtoa klassisesta moderneihin.

Suosittelemme aina pannunalustan käyttöä kuumien kattioiden ja peltien alla, koska kuumuus voi vaurioittaa kvartsitasoa. 

Dekton sintratut täyskvartsitasot

Sintratut täyskvartsitasot eli keraamiset tasot ovat äärimmäisessä lämpötilassa ilman sidosaineita puristettua kivimateriaalia. Dekton tasojen paksuus 12 tai 20 mm. Dekton tasot ovat joko kiiltävällä tai mattapinnalla ja reunavaihtoehtoja on kaksi.

ideasta asennukseen

Haaveiletko keittiöremontista tai suunnitteletko uutta? Tutustu Topi-Keittiöiden tuotteisiin eli oviin, työtasoihin ja vetimiin.
Ideakartasto antaa apua keittiösuunnitteluun, kylpyhuonremonttiin tai vaikka makuuhuoneen kalustemateriaalien yhdistämiseen.
Kurkkaa myös Topi-koteihin ja näe esimerkiksi millaiset keittiökalusteet asiakkaamme ovat valinneet.