Kodinkoneet - Laatumerkeiltä - Topi-Keittiöt

kodinkoneet kotiisi

Laadukkaat kodinkoneet ovat ilona arjessasi. Topi-Keittiöiltä saat remontin yhteydessä myös uudet kodinkoneet. Meiltä löytyy sopivat vaihtoehdot niin keittiöön kuin kodinhoitohuoneeseen. Esimerkiksi astianpesukoneet, uunit pyykinpesukoneet ja kuivausrummut voi tilata kauttamme huippumerkeiltä.

Vaihtoehtona ovat muun muassa saksalaiset Miele-kodinkoneet, jotka ovat esillä useissa myymälöissämme. Electrolux-kodinkoneet ovat myös hyvä ja kestävä valinta. Lisäksi meiltä saa AEG-kodinkoneet huipputeknologialla. Lue lisää kodinkonevaihtoehdoista, ja ota yhteyttä lähimpään Topi-myymälääsi!

Miele

Topi-Keittiöt Oy sekä saksalainen, maailman johtava premium-kodinkoneiden valmistaja Miele aloittivat yhteistyön kesäkuussa 2017. Mielen tunnettuus, laatu ja perheyritystausta olivat Topille merkittäviä argumentteja. Mielen tuotevalikoimaan kuuluu kattavasti kodin koneita.

Mielen kodinkonekokonaisuuksiin pääsee tutustumaan suurimmilla paikkakunnilla sijaitsevissa Topi-myymälöissä: Vantaalla, Tampereeella, Turussa, Lahdessa, Kuopiossa, Kokkolassa, Kalajoella, Oulussa ja Rovaniemellä.

Tutustu Mielen kodinkoneisiin

Electrolux

Electrolux-kodinkoneet ovat kestäviä ja käytännöllisiä kodin laitteita. Laajasta valikoimasta voit valita sinulle sopivat tuotteet. Erikoisuutena Electroluxilta löytyy esimerkiksi Comfort lift -astianpesukone, jonka alakori voit nostaa täyttämisen ja tyhjentämisen ansiosta. Kätevää ja helppoa! Kysy lisää lähimmältä Topi-kalustesuunnittelijalta

Katso lisätietoja Electrolux

AEG

Ensiluokkaiset AEG-kodinkoneet antavat kotiisi toimivuutta ja tehokkuutta arjen pyöritykseen. Esimerkiksi AEG:n höyryuunit ovat oiva valinta kotikokille ja leipomisesta nauttiville. Höyryn ansiosta paisti kypsyy mehukkaaksi ja leivän kuori rapeaksi. Voit siis saada ravintolatason ruokaelämyksiä kotonasi.

AEG:n pyykinpesukoneet ja kuivausrummut tuovat uutta teknologiaa kotiisi. Tekstiilejä ja luontoa säästäen laitteet puhdistavat ja kuivaavat vaatteesi hellävaraisesti. Topi-Keittiöiltä saat AEG-kodinkoneet niin keittiöön kuin kodinhoitohuoneeseenkin.

Tutustu AEG:n tuotteisiin