Kätevät kodinkoneet Topi-Keittiöstä - Topi-Keittiöt

kodinkoneet kotiisi

Hyvät ja laadukkaat kodinkoneet ovat ilona arjessasi. Voit valita kotiisi kodinkoneet Electroluxin, AEG:n tai Mielen mallistosta koko kotiin.

Miele

Topi-Keittiöt Oy sekä saksalainen, maailman johtava premium-kodinkoneiden valmistaja Miele aloittivat yhteistyön kesäkuussa 2017. Mielen tunnettuus, laatu ja perheyritystausta olivat Topille merkittäviä argumentteja. Mielen tuotevalikoimaan kuuluu kattavasti kodin koneita.

Mielen kodinkonekokonaisuuksiin pääsee tutustumaan suurimmilla paikkakunnilla sijaitsevissa Topi-myymälöissä: Vantaalla, Tampereeella, Turussa, Lahdessa, Kuopiossa, Kokkolassa, Kalajoella, Oulussa ja Rovaniemellä.

Tutustu Mielen kodinkoneisiin

Electrolux

Electrolux-kodinkoneet ovat kestäviä ja käytännöllisiä kodin laitteita. Laajasta valikoimasta voit valita sinulle sopivat tuotteet. Erikoisuutena Electroluxilta löytyy esimerkiksi Comfort lift -astianpesukone, jonka alakori voit nostaa täyttämisen ja tyhjentämisen ansiosta. Kätevää ja helppoa! Kysy lisää lähimmältä Topi-kalustesuunnittelijalta

Katso lisätietoja Electrolux

AEG

Ensiluokkaiset AEG-kodinkoneet antavat kotiisi toimivuutta ja tehokkuutta arjen pyöritykseen. Esimerkiksi AEG:n höyryuunit ovat oiva valinta kotikokille ja leipomisesta nauttiville. Höyryn ansiosta paisti kypsyy mehukkaaksi ja leivän kuori rapeaksi. Voit siis saada ravintolatason ruokaelämyksiä kotonasi.

AEG:n pyykinpesukoneet ja kuivausrummut tuovat uutta teknologiaa kotiisi. Tekstiilejä ja luontoa säästäen laitteet puhdistavat ja kuivaavat vaatteesi hellävaraisesti. Topi-Keittiöiltä saat AEG-kodinkoneet niin keittiöön kuin kodinhoitohuoneeseenkin.

Tutustu AEG:n tuotteisiin