Kylpyhuonemalliston upeat lisävarusteet - Topi-Keittiöt

kylpyhuoneiden lisävarusteet

Kylpyhuoneen suunnittelussa myös lisävarusteet tulee valita huolella. Tärkeitä varusteita ovat esimerkiksi kylpyhuoneen peili tai wc-peili. Valaisimia tarvitaan myös. Topin valikoiman kromattu kylpyhuoneen valaisin tai wc-valaisin on tyylikäs ja sopii monenlaiseen makuun. Upea valinta on myös kylpyhuoneen peili valolla. Sen avulla esimerkisi meikkaaminen peilin edessä on helpompaa. 
 
Topin kylpyhuonemallistosta löytyvät laadukkaat kylpyhuonevalaisimet sekä kauniit kylpyhuoneen peilit. Kuvia klikkaamalla saat lisätietoja tuotteista. Topin kylpyhuoneen altaat kuuluvat myös valikoimaamme. Päivitämme allasmallistoamme parhaillaan, ja uudet kuvat ovat tulossa sivustollemme myöhemmin. Voit olla yhteydessä lähimpään Topi-myymälääsi, kun toiveissasi on uusi kylpyhuoneen allas.
 
Kylpyhuonekalusteisiin on saatavilla runkosyvyydet 320 mm, 400 mm ja 500 mm. 400 mm on uusi ja kätevä runkosyvyys, joka mahdollistaa entistä toimivammat ratkaisut myös ahtaampiin tiloihin. Uudet valumarmoriallastasot ovat saatavissa tähän runkosyvyyteen. Katso lisätietoja tuotteista ja kalusteiden mitoituksesta esitteistämme.

kylpyhuoneiden peilit

kylpyhuoneiden valaisimet

jakajat kylpyhuoneen laatikoihin