Palvelut | Kaikki kodin remontit ja kalusteet - Topi-Keittiöt

miten voimme auttaa sinua?

Me teemme kanssasi unelmien kodin. Ammattitaitoiset suunnittelijamme auttavat sinua haaveissasi. Olipa tuleva keittiösi pieni tai suuri me teemme sen suurella sydämellä. Topi-Keittiöiltä saat kaikki palvelut saman katon alta - aina suunnittelusta asennukseen ja rahoitukseen saakka.

Kun rakennat tai remontoit, hyödynnä Topin asiantuntevaa suunnittelupalvelua. Olipa haavenasi keittiöremontti, kylpyhuoneremontti, kodinhoitohuoneen remontti tai koko kodin remontointi tai rakentaminen, saat meiltä laadukkaat kalusteet sekä ammattitaitoisen suunnittelun ja asennuksen. 

Toimitamme myös kalusteet talopaketin omistajille. Teemme yhteistyötä useiden talotehtaiden kanssa. Laatimalla suunnitelman haluamillasi materiaaleilla yhdessä Topi-muutoskäsittelijän kanssa saat luotua ainutlaatuisen kodin. Kaikki kalusteet, esimerkiksi keittiökalusteet, kylpyhuonekalusteet sekä kodinhoitohuoneen kalusteet, asennetaan Topin ammattilaisten toimesta.

Kevyt keittiöremontti eli keittiön facelift tarkoittaa keittiön ilmeen uudistamista pienillä muutoksilla. Keittiön päivitys tapahtuu vaihtamalla toimiviin kalusterunkoihin muun muassa ovet, vetimet ja työtasot. Jo keittiön ovien vaihto tuo merkittävän muutoksen koko keittiön ulkoasuun. 

Varaa maksuton suunnitteluaika lähimmästä Topi-myymälästäsi, ja aloita unelmiesi kodin suunnittelu! Suunnittelu on mahdollista järjestää myös etänä.

keittiöremontti – näin toteutat sen

Suunnitteletko keittiöremonttia? Lue ammattilaisten vinkit onnistuneeseen keittiöremonttiin.

Lue lisää täältä

Topi-Rahoitus

Haluatko maksaa kalustehankintasi osissa? Meiltä saat rahoitustarjouksen ja voit maksaa laskusi osissa tai saada esimerkiksi kuusi kuukautta korotonta maksuaikaa kalustelaskuusi.

Tutustu rahoitusvaihtoehtoihin

muuttovalmis-
asiakaspalvelu
Topi-myymälöissä

Haluatko vaihtaa talopakettisi vakiokalusteita?

Täältä löydät Topi-myymälöiden muutostyöhenkilöt. Varaa henkilökohtainen suunnitteluaika muutostyöhenkilölle ja saat haluamasi kalusteet uuteen kotiisi.

Lue lisää täältä