Keittiökaappien ovien vaihto - Topi Facelift - Topi-Keittiöt

Kevyt keittiöremontti ovia vaihtamalla

Aina ei tarvitse uusia koko keittiötä vaan voit pienillä muutoksilla päivittää keittiösi uudeksi.
Topin Facelift konseptilla voit helposti ja edullisesti uusia keittiösi ilmeen.

Mitä Facelift tarkoittaa?

Voit vaihtaa vanhoihin toimiviin kalusterunkoihisi:
- uudet ovet, etusarjat ja peitelevyt
- vetimet
- työtason
- altaan
- välitilan
- mahdollisuuksien mukaan voit myös hankkia kaappien sisälle
mekanismeja sekä päivittää laatikostoja nykyaikaisempiin ratkaisuihin.

Kuinka kauan keittiöremontti kestää?

Facelift –keittiöremontti on nopea ja helppo.  Tuotteiden toimitusaika on 4-6 viikkoa tilauksesta. Toimitamme tilatut tuotteet suoraan kotiisi.

Tavallisen kerrostaloasunnon keittiön Facelift-asennukseen kannattaa varata aikaa vähintään yksi työpäivä (8h), jolloin vaihdetaan ovet, etusarjat ja työtasot. Asennusaikaa lisää vielä mahdollinen putkimiehen tai sähkömiehen työtunnit.

Suosittelemme valitsemaan Topin valtuuttaman asentajan, jotta asennustyö sujuu nopeasti ja tarkasti. Uudet ovet ja etusarjat on helppo asentaa itse, mutta esimerkiksi keittiötason asennus on vaativampi työ.

Esimerkki keittiön pintaremontista ovivaihdolla

Tämän keittiön ilmettä uusittiin Topin Faceliftillä. Keittiössä oli alun perin valkoiset ovet ja tummat työtasot. Ilmeeseen haluttiin piristystä, joten asiakas valitsi vuonon vihreät  Kosketus-ovet OIP29M ja mattavalkoiset laminaattitasot F255N.

Altaaksi valittiin tumma Franke Sirius Sid -komposiittiallas ja altaan pariksi tumma Lapetek Lino 40-A -hana. Astiankuivauskaapin alle saatiin lisävaloa Limenten LED Linea valolistalla. Pieneen komeroon haluttiin sisälaatikoita ja laatikostossa oleva leikkuulauta-mekanismi vaihdettiin hidastimelliseksi Tandem-laatikoksi. 

Asiakas asensi ovet, etusarjat, komeron sisälaatikot sekä Tandem-laatikon itse ja Topin valtuuttama asentaja sekä putkimies asensivat työtasot, altaan, hanan sekä LED-valolistan. 

Pienillä muutoksilla keittiöstä saatiin toimivampi ja raikkaampi!

Katso ennen ja jälkeen kuvat.

Ennen

Jälkeen

Saija Palin teki kotiinsa Topi Faceliftin

Saija Palinin kodissa on luotettu Topin kalusteisiin jo useamman vuoden ajan. Omakotitalon keittiöön haluttiin muutosta, mutta noin 10 vuotta vanhat rungot olivat niin hyväkuntoiset, että ne päätettiin osittain säilyttää. Valkoiset ja pähkinän väriset ovet vaihdettiin Säde-ovimalliin. Aikaisemmin ovissa oli pitkät reelinkivetimet, jotka vaihtuivat sormiuralliseen ovimalliin. Näin keittiön ilme keveni mutta säilyi linjakkaana.
 
Keittiössä vaihdettiin seinäkaappeja ja astianpesukone laskettiin samaan tasoon alakaappien kanssa. Pesupöydästä luovuttiin ja sen tilalle vaihdettiin pitkä yhtenäinen kivitaso, johon upotettiin Stalan Combo CEG51-57BF -allas. Allaskaapin tilalle vaihdettiin allaslaatikosto.

Facelift ovivaihdon kustannukset

Facelift -toteutuksen hintahaarukka on keittiön koosta riippuen noin 2000 -10 000 euroa. Hintaan vaikuttaa vaihdettavien osien määrä, valitut materiaalit ja asennus. Facelift – toteutukseen on hyviä rahoitusvaihtoehtoja tarjolla, kysy lisää Topi-myyjältäsi.

Keittiöremontti pienellä kuukausimaksulla

Esimerkiksi 2000 euron arvoinen Facelift –remontti maksaa sinulle kuukaudessa vain 46,50 euroa, kun maksuaikaa on 60 kuukautta.
*Luottopäätöksen voit hakea valmiiksi kotona, joten tiedät jo etukäteen oman budjettisi.  Uusien ovien ja materiaalien tilaaminen on siis nopeaa, kun luottopäätös on sinulla jo valmiina.   

Tutustu Santanderin tarjoamaan luottoon ja hae rahoitusta helposti jo kotona!

Lue lisää täältä


Varaa veloitukseton suunnittelutapaaminen sivun oikeassa alareunassa olevasta punaisesta Jätä yhteydenotto -napista tai Topi-myymälän yhteystiedoista. Suunnittelijamme kanssa voit tehdä keittiösuunnitelmat etänä tai paikan päällä myymälässä.

Ota yhteyttä – Facelift remonttisi voi olla jo pian käynnissä!

Esimerkkilaskelma: Tyypillinen kertaluotto 2 000,00 € ja sopimusaika 60 kk.
Kuukausierä 46,50 € (Erät 1-6: 33,71 €), sisältäen koron 7,95 % (Erät 1-6: 0,00 %), luoton perustamismaksun 0,00 € ja käsittelykulun 6,00 €/kk.
Luottokustannukset yhteensä 713,53 €, luottohinta 2 713,53 € ja todellinen vuosikorko 13,49 %.
Rahoitus edellyttää hyväksytyn luottopäätöksen. Palvelun tuottaa Santander Consumer Finance Oy, Risto Rytin tie 33, 00570 Helsinki.