Suunnittelijoille - Kalustesuunnittelu Topin tuotteilla - Topi-Keittiöt

suunnittelijoille

Topi-Keittiöt seuraa aikaa ja alan trendejä. Mallistomme on runsas ja tuotteemme ovat laadukkaita, jolloin voit luottaa että asiakkaasi kalusteet kestävät elämää.
Haluamme että asiakkaasi on tyytyväinen Topi-Keittiöiden kalusteisiin, ja miksipä ei, koska niin mekin olemme!

Topi-Keittiöiden mallisto

Mallistostamme löydät MDF-ovet, melamiini- ja pinnoitetut ovet sekä viilu- ja puuovet. Valikoimaamme kuuluu myös runsas oma laminaattimallistomme sekä trendikäs vedinvalikoima. Mallistomme avulla teet helposti asiakkaallesi kalustesuunnitelman koko kotiin. 

Tutustu Topin mallistoon täältä 

Topi-Keittiöiden mittakuvat ja tuotteet

Etsitko kalusteidemme mittakuvia ja tuotetietoja? Löydät Topi-Keittiöden kalustemitat ja tuotetiedot Tuoteluettostamme. Voit ladata Tuoteluettelon pdf-tiedostana omalle koneellesi Esitteet -sivultamme

Katso Esitteet -sivusto

henkilöitä malliston takaa

Topin mallisto on laaja ja monipuolinen sekä tarjoaa ajatonta kauneutta mutta myös viimeisimpiä trendejä. Me Topilla seuraamme aikaamme ja alan vaihtuvia suuntauksia. Pyrimme vastaavaan käyttäjien tarpeisiin ajan hengessä. Tutustu henkilöihin, jotka ovat olleet mukana luomassa Topin runsasta mallistoa.

Katso mallistosuunnittelijat

Topin aineistopankki

Topin aineistopankista Jemmasta löydät logomme ja tuotekuvamme.

Jemmaan pääset täältä

Topin Ideakartasto

Ota Topin Ideakartasto oppaaksesi kuvitteelliselle matkalle merenrannan maisemiin Kalajoen tunnetuimpiin paikkoihin ja kyliin. Ideakartastosta löytyy yhdeksän erilaista väri- ja muotokarttaa, joihin on valittu väreiltään, muodoiltaan ja tyyliltään yhteensopivia tuotteita mm. ovimalleista, vetimistä, tasoista ja välitiloista. Käytä tätä kartastoa inspiraatiosi lähteenä ja helpottamaan Topi-malliston värien ja kuosien yhdistämistä.

Tutustu Topin Ideakartastoon tästä