Topilla Design from Finland -merkki

Topi-Keittiöt Oy:n keittiö-, kylpyhuone- ja kodinhoitohuonekalusteille ja säilytysratkaisuille on myönnetty Design from Finland -merkki.

 

Suomalaisen Työn Liiton Design from Finland -merkki kertoo suomalaisen, ainutlaatuisen muotoilun alkuperästä ja korostaa suomalaisen aineettoman työn merkitystä Suomen menestymisen ja työllisyyden kannalta. Merkinhaltijayritys on panostanut edelläkävijänä suomalaiseen muotoiluun ja muotoilulla on suuri rooli yrityksen kilpailutekijänä. Topi keittiöillä, komeroilla ja kylpyhuonekalusteilla on valmistuksesta kertova Avainlippu.

 

”Olemme suomalainen perheyritys, joka on yrityksen perustamisesta saakka kiinnittänyt huomiotaan ajanhengen mukaiseen tuotteiden muotoiluun ja kehittämiseen. Tällä merkillä haluamme kertoa, että mallistostamme löytyvät laadukkaat ja toimivat kodinkalusteet suunniteltuina Suomessa”, toteaa myyntijohtaja Riitta Ojala-Fors Topi-Keittiöiltä.

Suomalaisen Työn Liitto on asiantuntijaorganisaatio, jonka tehtävänä on edistää suomalaisen työn arvostusta ja menestystä. Liitto hallinnoi suomalaisen työn puolesta toimivia merkkejä ja verkkopalveluita.

Design from Finland -merkki viestii suomalaisen, ainutlaatuisen muotoilun alkuperästä. Merkki kertoo edelläkävijäyrityksen panostuksesta suomalaiseen muotoiluun osana yrityksen liiketoimintaa ja menestystä.

Tutustu Design from Finland -merkkiin