Matalapäästöisiä materiaaleja Topilta

Rakennustietosäätiö RTS on myöntänyt Topin melamiinioville, kalusterungoille ja laminaattitasoille M1 laatuluokituksen -parhaan mahdollisen.

M1-luokitus on osoitus siitä, että Topi-Keittiöiden laadukkaat materiaalit ovat myös mahdollisimman vähäpäästöisiä. RTS:n luokituksessa Topin saavuttaman M1 on paras mahdollinen tulos.

Vähäpäästöisiä ovimalleja ja laminaattitasoja

Topi-Keittiöiden mallistosta löytyy useampi ovimalli, jotka ovat saaneet M1-luokituksen. Voit tutustua vähäpäästöisiin ovimalleihin lähimmässä Topi-myymälässä. Suorareunaisilla ja taivereunaisilla laminaattitasoilla sekä välitilalaminaateilla (VTL) on myös M1-tunnus. Vähäpäästöisiä laminaattimalleja on Topi-Keittiöiden mallistossa yli 30 kappaletta. Laminaattitasoa valitessasi voit olla siis huoletta – valitsemasi taso ei kuormita sisäilmaa.

Tutustu tuotteisiimme

M1-laatuluokan luonnonkivitasot ja massiivipuutasot

Mallistossamme olevat luonnonkivitasot ovat matalapäästöisiä M1-luokan tuotteita. Luonnonkivitasoja on mallistossamme yli 20 kappaletta ja niiden kauniit kuosit sopivat erilaisiin sisustustyyleihin. Käsittelemättömät (puuvalmis) massiivipuutasot ovat myös vähäpäästöisiä materiaaleja.