Murrettuja sävyjä

Rohkeille ja maanläheisille.

Lämmin kuin rantahiekka

Sahara tuo nimensä mukaisesti väriä ja lämpöä suomalaisiin keittiöihin. Tunnelmalliseen terrakotan sävyyn on helppo yhdistää näyttävä marmorimainen Dekton Awake-kivitasokuosi tai kuvioinniltaan hillitympi, mutta yhtä intensiivinen Silestone Arcilla Red-kvartsi.

Erilaiset puukuosiset laminaatit sopivat Saharan kanssa hyvin. Kuparinvärinen hana ja tummanruskea 112-vedin ovat Sahara-keittiössä kuin kotonaan. VTLAS MO589 harjattu kupari-välitilalevy viimeistelee kokonaisuuden.  Sahara on kuin kuuma hellepäivä Kalajoen Hiekkasärkillä tai tunnelmallinen nuotiohetki Pleunan alueella. 

Maukasta ylellisyyttä

Maitokaakaon värinen keittiö on ylellisestä keittiöstä haaveilevan toteutunut toive. Kaunis ja maukas kuin cappuccino ja suklaaleivos Kalajoen Hiekkasärkkien kivassa kahvilassa.

Messinkinen hana ja vedin ovat tähän keittiöön kuin korut. Korkeakiiltoiset tasopinnat ja kiiltävät samettikankaat miellyttävät tämän tyylin sisustajaa. Liiallisen kiillon välttämiseksi kokonaisuuteen voi yhdistää karhean sisalmaton tai kotimaisen parketin, jonka vaaleanruskea sävy mukailee luonnollisesti ikääntyneen tammen luonnollista rouheaa pintaa. Maitokaakaon värinen keittiö kestää aikaa ja on aina tyylikäs valinta. 

Anna ammattilaisen auttaa

Mallistokokonaisuuksiin voit tutustua Topi-myymälässä. Kun rakennat, remontoit tai pohdit muutostöitä uuteen asuntoon, Topi palvelee kalusteiden suunnittelusta niiden toimitukseen ja asennukseen saakka. Rahoituskin järjestyy!

Varaa aika Topi-myymälään!

Etkö löytänyt etsimääsi? Tutustu muihin teemamallistoihimme!

Topin mallistot