Design from Finland - Suomalaiset kalusteet - Topi-Keittiöt - Topi-Keittiöt

Topilla Design from Finland -merkki

Topi-Keittiöt Oy:n keittiö-, kylpyhuone- ja kodinhoitohuonekalusteille ja säilytysratkaisuille on myönnetty Design from Finland -merkki.

Suomalaisen Työn Liiton Design from Finland -merkki kertoo suomalaisen, ainutlaatuisen muotoilun alkuperästä ja korostaa suomalaisen aineettoman työn merkitystä Suomen menestymisen ja työllisyyden kannalta. Merkinhaltijayritys on panostanut edelläkävijänä suomalaiseen muotoiluun ja muotoilulla on suuri rooli yrityksen kilpailutekijänä. Topi keittiöillä, komeroilla ja kylpyhuonekalusteilla on valmistuksesta kertova Avainlippu.

Designin merkitys Suomen kansantaloudelle ja kilpailukyvylle on erittäin suuri ja kasvaa koko ajan. Designia voi ja pitäisi hyödyntää alalla kuin alalla. Muotoilussa kun voidaan ajatella olevan kyse käyttäjälähtöisyydestä yhdistyneenä huippuunsa asti hiottuun toimivuuteen ja visualisuuteen, toteaa Brand Manager Johanna Lahti Suomalaisen Työn Liitosta.

- Olemme suomalainen perheyritys, joka on yrityksen perustamisesta saakka kiinnittänyt huomiotaan ajanhengen mukaiseen tuotteiden muotoiluun ja kehittämiseen. Tällä merkillä haluamme kertoa, että mallistostamme löytyvät laadukkaat ja toimivat kodinkalusteet suunniteltuina Suomessa, suomalaiseen makuun, toteaa myyntijohtaja Riitta Ojala-Fors Topi-Keittiöiltä.

Suomalaisen Työn Liitto on asiantuntijaorganisaatio, jonka tehtävänä on edistää suomalaisen työn arvostusta ja menestystä. Liitto hallinnoi suomalaisen työn puolesta toimivia merkkejä ja verkkopalveluita.

Design from Finland -merkki viestii suomalaisen, ainutlaatuisen muotoilun alkuperästä. Merkki kertoo edelläkävijäyrityksen panostuksesta suomalaiseen muotoiluun osana yrityksen liiketoimintaa ja menestystä. Lista kaikista Design from Finland -merkin käyttöoikeuden saaneista yrityksistä löytyy liiton kotisivuilta.