Asuntomessut

Loviisan asuntomessut 2023 esittelee Topi-Keittiöiden kotimaisia laatukalusteita! Vuosittain järjestettävät asuntomessut on oiva paikka inspiroitua ja löytää uusia ratkaisuja omaan kotiin. Topi on mukana messuilla kalustamassa koteja, jotka kestävät katseen – ja elämää.

 

Loviisa 2023

Vuoden 2023 asuntomessut järjestetään 7.7.–6.8.2023 Loviisan Kuningattarenrannan alueella. Messuhallissa, heti sisääntulon jälkeen voit tutustua Topin uutuustuotteisiin ja keskustella asiantuntijoidemme kanssa.

Osastoltamme löydät upean, uuden Poukama-malliston tuotteet, uuden mallistoesitteemme ja paljon muuta. Kotimaista suunnittelua ja työtä arvostavalle tarjolla on myös tietoa ja neuvoja – suuntaa siis Topin osastolle!

Uusi, eloisa Poukama esillä asuntomessuilla!

Inspiroidu ihanasta Poukama-mallistosta ja tule tutustumaan tuotteisiin paikan päälle Topin messuosastolle!

Tutustu Poukama-mallistoon

Valitse kotimainen keittiö

Topin ammattitaidolla suunnittelema ja valmistama kotimainen keittiö on fiksu valinta. Tutustu Topin keittiöihin ja vuoden 2023 keittiötrendeihin!

Tutustu Topin keittiöihin

Valitse kotimainen keittiö

Topin ammattitaidolla suunnittelema ja valmistama kotimainen keittiö on fiksu valinta. Tutustu Topin keittiöihin ja vuoden 2023 keittiötrendeihin!

Tutustu Topin keittiöihin

Naantali 2022

Topi on mukana Naantalin Asuntomessuilla 15.7.–14.8.2022. Topin kiintokalusteet löydät kohteista Naantalin vuokratalot (kohde nro 1 Koti Onni) , Auroran Ruusu (kohde nro 9) ja Neljäs tiira (kohde nro 20).

Tutustu asukkaidensa elämää varten suunniteltuihin ja kalustettuihin upeisiin omakotikohteisiin näillä sivuilla. Inspiroidu kotimaisista kalusteista, jotka suunnittelee ja valmistaa juuri sinun elämääsi varten Topi-Keittiöt, suomalaisella työllä. Ne kestävät katseen – ja elämää.

Kohde numero 9, Auroran Ruusu

Tyylikkäästä ja luonnonläheisestä Auroran Ruususta löytyy näyttäviä ratkaisuja, mutta ennen kaikkea koti on sunniteltu pienen perheen arkea ajatellen. Kotimainen kalustevalmistaja oli selvä valinta uuteen kotiin.

Tutustu Auroran Ruusuun

Kohde numero 20, Neljäs tiira

Neljäs tiira on kahden aikuisen elämään suunniteltu kaunis ja ekologinen koti. Katseen kestävät kalusteet on suunniteltu kuitenkin myös lastenlasten vierailuja silmällä pitäen. Keittiön saarekkeessa on huikea liesituuletinratkaisu ja siitä saadaan esiin televisio, joka muuttaa tilan hetkessä omaksi elokuvateatteriksi.

Tutustu kohteeseen Neljäs tiira

Kohde numero 1, Kodin Onni

Topi kalusti Naantalin vuokratalojen rakennuttaman asuntomessukohteen nro 1, joka käsittää neljä kompaktia paritaloa.

Lue lisää kohteesta

Vastuullisuus

Tutustu Topin toimintaan vastuullisuuden näkökulmasta.

Tutustu Topin tapaan toimia

Vastuullisuus

Tutustu Topin toimintaan vastuullisuuden näkökulmasta.

Tutustu Topin tapaan toimia

Topi Kotikirja

Inspiroidu lisää Topin Kotikirjan parissa! Topi Kotikirja on keittiön ja kodin kiintokalusteiden erikoisjulkaisu. Lehti sisältää kaiken, mitä tarvitset kodin kiintokalusteiden suunnitteluun.

Tilaa Topi Kotikirja suoraan kotiisi

Lohja 2021

Lohjan asuntomessut järjestettiin 9.7.-8.8.2021 kauniin Lohjajärven rannalla. Topi kalusti messuilla kohteen numero 1, Villa Ilta.

Lue lisää Lohjan 2021 asuntomessuista

Tuusula 2020

Topi oli mukana Asuntomessujen 50-vuotisjuhlamessuilla Tuusulassa 3.-30.8.2020. Topin kalusteisiin pääsi tutustumaan kahdessa kohteessa – kohde nro 16 Finnlamelli Linnamajuri ja kohde nro 24 Omatalo Kulma.